Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Moduł S/S - oszczędz alternator, rozrusznik i akumulator :)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Moduł S/S - oszczędz alternator, rozrusznik i akumulator :)

Po wielu zapytaniach, postanowiłem wznowić manufakturę i zrobić kolejne egzemplarze mojego modułu wyłączającego system Start/Stop w Hondzie Civic IX (do zastosowania praktycznie w każdym aucie z instalacją +12V i brakiem możliwości permanentnego wyłączenia tego systemu - po każdym przekręceniu kluczyka system aktywuje się na nowo).
    Cena 50zł + koszty wysyłki (ostatnio było 40zł, ale wzrosły ceny elektroniki z której korzystam)
    Wszystkich chętnych proszę o pisanie na maila (skrzynka forumowa szybko się zapycha) na adres [email protected] z następującymi danymi:
    1. Imię i Nazwisko
    2. Numer telefonu
    3. adres e-mail
    4a. Symbol lub adres paczkomatu na który ma być wysłany moduł (https://inpost.pl/znajdz-paczkomat) jeżeli chcesz przesyłkę do paczkomatu
    lub
    4b. Adres jeżeli ma to być kurier
    5. ewentualnie nick z forum

Proszę zaczynać temat wiadomości od "Start/Stop civicforum.pl" w odpowiedzi wysyłam numer konta i kwotę do przelania.
    Aktualne ceny Inpost to 13,76 za paczkomat i 13,50 za kuriera (moim zdaniem lekko dziwne)

Wszelkie pytania, spostrzeżenia i problemy proszę opisywać w wątku https://www.civicforum.pl/showthread...go-by-hondur87 Jeżeli będę w stanie to pomogę

Poszedł mail :-)

Comment

Mały update. Inpost zmienił cennik 15,49 kurier i 14,99 za paczkomat. O zgrozo....

Comment

Kolejny update. Moduły wciąż dostępne. Metoda montażu i podłączenia opracowana dla IX -> patrz dział DIY. Jakby jakiś posiadacz X gen. z Poznania lub okolic udostępnił auto do tzw. "inżynierii wstecznej" tj do znalezienia w kablach odpowiednich sygnałów i małych testów, ma u mnie moduł gratis. Pisać na maila z pierwszego postu.

Comment

Oferta wciąż aktualna. Moduły dostępne.

Comment

Wątek przywrócony na prośbę autora - oferta wciąż aktualna.

Comment

Podbijam temat - oferta wciąż aktualna

Comment

Oferta wciąż aktualna - jeszcze klika sztuk mi zostało. Przy okazji InPost zmienił cennik - teraz 11.99 za paczkomat i 14.99 za kuriera.

Comment

Comment

Comment

Nadal aktualne

Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka

Comment

Jeśli zamówisz paczkomat poprzez serwis Sendit (właścicielem jest Allegro, logujesz się swoim kontem na Allegro), to ceny wysyłek są dużo niższe.

Comment

Czy nadal aktualne?

Comment

Podłączam się, potrzebuje 2 moduły

Comment

potrzebuję 1 sztukę

Comment

Working...
                              X