No niby masz rację, ale powoli mnie irytuje zachowanie tego civica, niby czytalem o tym przed kupnem ale nie sadzilem, ze przytrafia sie to tak czesto i, ze jak nie naucze sie obchodzic z nim jak z jajkiem to bedzie mi focha strzelał checkE-em... Co prawda nie wiem jak sie zachowuje w lecie, no ale samochód na lato to trochę kiszka bo mam większy potencjał niż 3200obr i nie tylko w lecie...
Za test komputerowy skasują mnie pewnie z 100zl, a za te pieniadze moge sam sobie zamówić czytnik ale...zastanawiam sie czy nie przeczekać do lata, sprzedać i zaopatrzyć sie w Ufo-ka z 2.2i-cdti, wiecie czy z nią też są takie przeboje?
z drugiej strony już trochę zainwestowałem w moją i mi trochę szkoda jej teraz sprzedawać(czujnik położenia wału,nowy rozrząd,nowy pasek klinowy z napinaczem i zawieszenie w sumie jakies 3500zl)...
Za test komputerowy skasują mnie pewnie z 100zl, a za te pieniadze moge sam sobie zamówić czytnik ale...zastanawiam sie czy nie przeczekać do lata, sprzedać i zaopatrzyć sie w Ufo-ka z 2.2i-cdti, wiecie czy z nią też są takie przeboje?
z drugiej strony już trochę zainwestowałem w moją i mi trochę szkoda jej teraz sprzedawać(czujnik położenia wału,nowy rozrząd,nowy pasek klinowy z napinaczem i zawieszenie w sumie jakies 3500zl)...
Zamieszczone przez hunterzmc
Zobacz posta
Comment