Wtryski są zapieczone na 100% , sprawa wygląda tak ze auto postało na mrozie pare dni u tego poprzedniego mechanika i pewnie oni go spierdoXXX ,bo juz mi mówił ze auto bedzie do odbioru ,a tu pozniej wymiana regulatora paliwa i dupa dalej nic, u tego mechanika co teraz jest nawet go nie byli w stanie odpalic. , woda w paliwie rdza ewentualnie biopaliwo, ale mniejsza z tym . Kupiłem wtryski za 700zł , miałem kupic podkładki pod wtryski ale....mozna je zamówic tylko z Beligii przez Honde ...jedyne 120zł ,założą pewnie stare bo tak to znowu czekanie i koszty. Mechanik mówił ze przeczyszczą cały układ paliwowy + nowe paliwo + ewentualnie nowy filtr paliwa choc jest nowy... . Jak wiecie moze gdzie w PL są takie podkładki do auta 1.7 cdti 100hp 2003 to prosze info. Także juz jest bliżej niż dalej...kwestia tylko tego zeby to autko tak samo ładnie chodziło jak wczesniej brrr...Pozdrawiam
PS pisałem wczesniej ze w listwie sie znalazło ciśnienie....moze ten czujnik nawalał a moze przez wode...moze listwa tez bedzie do wymiany ale blędów juz nie pokazuje..auto bo nie chodzi..ale jak chodził to tez dwa razy znikły błędy. Mam nadzieje ze juz nie bende musiał nic kupowac i ze oni mi to naprawią ......
PS pisałem wczesniej ze w listwie sie znalazło ciśnienie....moze ten czujnik nawalał a moze przez wode...moze listwa tez bedzie do wymiany ale blędów juz nie pokazuje..auto bo nie chodzi..ale jak chodził to tez dwa razy znikły błędy. Mam nadzieje ze juz nie bende musiał nic kupowac i ze oni mi to naprawią ......
Comment