Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

1,7 CTDI- wymiana rozrządu- oryginalny czy zamienniki?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

oto obiecane zdjęcia paska rozrządu prosto z ASO 20140508_093643.jpg 20140508_093628.jpg

Comment

Więc 100% orginał Honda do Isuzu by Unitta.
      A że orginalny silnik Hondy made in UK , to też Isuzu from Poland, więc pasuje bezbłędnie.

Comment

Rozrząd wymieniłem po przejechanych 173 tyś km i po ponad 10 latach; po ocenie wizualnej i palpacyjnej paska i rolek stwierdzam, że spokojnie wytrzymałby ponad 200 tyś km, no ale po co ryzykować, i tak już nadwyrężyłem termin serwisowy

Comment

Zawsze pozostaje pytanie czy to był pierwszy pasek ;] no ale miejmy nadzieje...Czyli z tego wychodzi że można kupić gates'a ? Ile płaciłeś exiter za ten pasek ?

Comment

raczej był od nowości w ASO policzyli mi 157zł

Comment

więc na tym pasku spokojnie możesz robić kolejne 170 tys km lub 10 lat i w cale drogo nie policzyli za pasek .
              Kierownik Działu Diesla

Comment

Nie polecam GATESA...u mnie była masakra (hałasował - pisałem o tym wcześniej). Pzdr.

Comment

Odświeżę temat bo jestem przed wymianą rozrządu.
                  Ceny ASO HONDA Łódź i Warszawa takie same ,wymiana rozrządu około 700 zł , zestaw rozrządu oem (rolki i pasek) 670 zł. ,sam pasek 233 zł. Razem około 1400 zł.

Comment

Working...
                  X