Poduszka przednia wymieniona, jest lepiej, podczas ruszania nie szarpie silnikiem. Ale przy wyłączaniu zapłonu w dalszym ciągu silnik wpada w nieprzyjemne drgania i słychać skrzypnięcie. Podczas jazdy autostradowej po ściągnięciu nogi z gazu słychać buczenie a drgania przenoszą się na nadwozie. Mam wrażenie jakby ten ostatni objaw nasilił się po wymianie poduszki przedniej. Co ciekawe podczas postoju auta na wolnych obrotach lub podczas spokojnej jazdy żadne drgania nie przenoszą się na nadwozie.
Tak więc mój typ to poduszka olejowa. Prosze więc o potwierdzenie przez kogoś kto ma tę poduszkę sprawną. Wkładając rękę do otworu pod łapę trzymającą podoszkę wyczuwam pod palcami sflaczałą miękką gumę. Czy w sprawnej poduszce ta guma jest twarda, i wypełniona olejem ?
Tak więc mój typ to poduszka olejowa. Prosze więc o potwierdzenie przez kogoś kto ma tę poduszkę sprawną. Wkładając rękę do otworu pod łapę trzymającą podoszkę wyczuwam pod palcami sflaczałą miękką gumę. Czy w sprawnej poduszce ta guma jest twarda, i wypełniona olejem ?
Comment