Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nowa Honda elektryczna na 2020

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Poza detalami wyglada na bude HRV.
    Ciekawostka tez Breeze (CRV) PHEV.

Widac jakie rynki sa peiorytetowe dla Hondy

Comment

• Mało kto bierze to pod uwagę, ale elektryk też się potrafi jarać, i to kilka razy, bez wiedzy użytkownika, aż już będzie za późno:
      Tak szybko można ugasić pożar auta elektrycznego. Nowa broń straży

Kierownik Działu Diesla

Comment

• Jednorazowy koc gaśniczy wart 2000 Euro? Ciekawe kto weźmie na siebie te koszta?
        Auto też do kasacji. Już widzę radosną twórczość firm ubezpieczeniowych w przypadku OWU samochodów elektrycznych ....

Comment

• Nie tak łatwo się zapala .
          Częstotliwość jest jak w spalinowych .
          Tylko jak jedna Tesla się pali to cała Europa i wszystkie papugi piszą i robi się z tego wielkie halo .
          A gdy spalinowy się pali to nikt nie pisze , może lokalnie .

Kto z was słyszał , że na obwodnicy Leżajska tydzień temu osobówka uderzyła w cestetnę i ta się spaliła, a to dopiero problem z ugaszeniem i wypompowaniem paliwa z rowów !
          Obwodnica była 3 dni zamknięta .
          Gdyby się paliła Tesla to wszyscy byście wiedzieli.

Natomiast statystyki :
          "Każdego dnia w Polsce płonie ok. 27 samochodów. W ubiegłym roku pożar atakował 1 na 3028 pojazdów. Eksperci portalu rankomat.pl sprawdzili, kiedy najczęściej dochodzi do pożarów pojazdów i na jakie straty narażeni są ich właściciele.

Ponad 10 tys. pożarów w 2018 r.
          Od kilku lat liczba pożarów samochodów, motocykli i autobusów rośnie. Choć w latach 2011-2013 odnotowano niewielki spadek tego rodzaju zdarzeń, to od 2014 r. ich liczba ponownie wzrosła. W ubiegłym roku, po raz pierwszy w ostatniej dekadzie liczba pożarów przekroczyła 10 tysięcy."

I co teraz ?

Źródło:

Dla przykładu leaf

Wysłane z mojego ASUS_X00TD przy użyciu Tapatalka

Comment

• A ja przechodziłem dzisiaj przypadkiem obok salony Hondy i zakochałem się

Honda e ext.jpg
            Honda e int.jpg

PSQ

Comment

• Niezmiennie, nie wiem co ma imitacja retrodrewna do nowoczesnego niby elektryka w tym wnetrza, tym bardziej przy tak futurystycznym z zewnatrz nadwoziu...

Wiesz jak to bywa z przelotna miloscia... warto zrobic jazde probna zebyscie sprawdzili czy do siebie pasujecie w roznych ukladach
              ............................C I V I C
              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
              . .
              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Tylko gdzie tym pojechać? Chyba tylko do Kerfura na zakupy. I to nie w godzinach szczytu

Comment

• No i lepiej nie w zimie Nie no sorry moze i jest slodka z zewnatrz, ale niestety na dzis reprezentuje wszystko to, czym elektryki sa slabe. Malu zasieg, slugie ladowanie, duza waga, kiepskie wykorzystanie kabiny - szczegolnie jak na auto wyjsciowo elektryczne a nie na takie gdzie aku dopakowano do wyjsciowo spalinowej konstrukcji... etc. Tylko dla maniakow marki, a i nawet dla nich nie do konca ...
                  ............................C I V I C
                  .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                  . .
                  Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• No i ta cena

Comment

Working...
                    X