Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

10th gen Civic 2016

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• W wersji 190KM masz 400 nm , a to juz jest konkret.
    Choc wersja 150 konna ma 8,7s do setki i to w sumie nawet wystarcza. Fajnie sie tym jezdzi. Byłem zaskoczony ze nie ma praktycznie zadnej roznicy w stosunku do Golfa 7 gen.
    Zawieszenie (bez DCC) w Paserattim ociera sie o doskonałosc. Generalnie po jazdach tym modelem moge powiedziec ze w swojej klasie, patrzac na caloksztalt razem z cena , wyposazeniem, zawiasem, silnikami to jest nr 1 w D. (poza premiumami)
    Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F

Comment

• 190 km też ma chyba 1 turbo...
      Dopiero wersja 240 km to biturbo...

Comment

• Gadałem z nim rano,ruszyły poszukiwania Paska tdi 150 w (jednak manualu).
        Last edited by Oli; 31-01-2017, 11:38.

Comment

• no dobra ale co ma civic x ze znajomym który szuka passata?

Comment

• Dobra już nic nie piszę,pousuwajcie wszystko.

Comment

• Spokojnie, po co te nerwy. Ten temat z założenia nie może być stricte techniczny, a porównywanie z konkurencją na rynku jest jest naturalną rzeczą.
              ............................C I V I C
              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
              . .
              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Ok spoko

Comment

• Kilka nowych fotek wnętrza CTR'a:

https://www.civicx.com/threads/civic...montreal.8388/

Comment

• To nadal zdjęcia prototypu.. Mnie ciekawi:
                    - Czy w produkcyjnej wersji będzie porządny ręczny (mam nadzieje, ponoć ma być - przycisk w takim aucie to porażka)
                    - Czy będzie homologacja na 5 osób, bo na to wskazuje zagłówek na środku kanapy.

No i rzuciło mi się w oczy też to, że kierownica nie ma tego czerwonego znacznika pozycji centralnej. Ogólnie chyba lepiej mi się podoba wnętrze obecnego modelu, ale to patrząc po zdjęciach tylko.

Comment

• Doctor zobacz to https://www.youtube.com/watch?v=tiBPl7-1mpw
                      Co prawda wersja sedan na Kanadę.
                      Honda Hybrid 3,4L/100km
                      sigpic
                      https://www.civicforum.pl/showthread...979#post323979

Comment

• Musze przyznać, że ładnie wygląda ten sedan - przynajmniej z przodu i z boku (ale tył też bez tragedii) Wnętrze nie jest brzydkie, ale bardziej do mnie przemawia IX gen - szczególnie zegary. Natomiast dopóki człowiek nie usiądzie..

Podgrzewane fotele z tyłu, fajny bajer, choć mało przydatny raczej (co innego z przodu, co jest na mojej liście TODO modów). Za to aktywny tempomat to postęp.

Comment

• Grzana kanapa jak najbardziej przydatna. Przecież ktoś tam czasem siedzi a często są to dzieci. W zimę jak znalazł.
                          Honda Hybrid 3,4L/100km
                          sigpic
                          https://www.civicforum.pl/showthread...979#post323979

Comment

• No.....ciekawie. Szczególnie jak dotrwa się do ostatniej części - 1.0 + CVT

Comment

• Foteczki:

9 vs 10:

............................C I V I C
                              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                              . .
                              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Ostatnie zdjęcie jest świetne. Wszystkie poprzednie generacje wyczekują nowego członka rodziny
                                Mój czarny 8gen

Comment

Working...
                                X