Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Brzęczenie po wciśnięciu sprzęgła przy 5000-6000 rpm

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Rambo nie psiocz na Dajewo ,bo nie było takie złe
    U nas dwa lanosy rządziły w swojej klasie a Tikacza żony do dzisiaj wspominam za to że był właśnie taki a nie inny

Comment

Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
      Potwierdza to tylko wcześniej napisane opinie o Gdyni i Gdańsku. Jedna firma a dwa inne światy.
      Dokładnie, tym bardziej, to dziwne, że dwóch najważniejszych pracowników serwisu znałem z serwisu w Gdyni.
      Zadzwonił do JKK Katowice, podpytał, zweryfikował,(na chwilę usztywnili do wymiany części - przy okazji sprawdzę czy coś to zmieniło) i się wszystko potwierdziło to co tutaj było wcześniej napisane. A Gdynia to... już zostawię to bez komentarza, a koszt tej części to jakieś grosze. Teraz muszę zmienić w dwóch autach podkładki pod tablice na HONDA GDAŃSK.
      Miałeś rację, dwa różne światy, nie wiem, nie rozumiem

Zamieszczone przez m26 Zobacz posta
      Nie kręci się bo co?A jak chcesz jechać z prędkością dajmy na to maksymalną ,to też nie wolno kręcić?
      Wedle teorii mechanika trzeba otwierać okna i użyć wtedy wiosła ,no chyba że są inne sposoby na to.
      Żeby nie kręcić tak wysoko usłyszałem, po rozmowie serwisanta z kimś z centrali od reklamacji, spytałem się wtedy to jak w takim razie mam osiągnąć katalogowe 5,7 s do setki (odp "nie wiem"), dodałem czy słyszał, że CTR znowu pobił rekord na torze Nurburgringu (odp "nie słyszał"). Teraz nie jestem już pewny, czy to nie chodziło o zmienianie biegów na wysokich obrotach - już nie pamiętam.
      Last edited by krzysiekxx; 30-09-2020, 17:07.
      Civic 2014 lifestyle

Comment

Pobawiłem się ostatnio autem i mam to samo: brzęczenie po wciśnięciu sprzęgła blisko odcinki.
        Dużo z tym roboty i jakie +/- koszty? Auto po gwarancji.

Comment

Working...
        X