Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

time attack - modyfikacje

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Wjazd 590 za 5 sesji.

Comment

Tor Łódź jest jednak tani

Comment

A ja myślałem że Nürburgring jest drogi, to jakaś cena z kosmosu!

Comment

Nówka sztuka, musi się szybko zwrócić. Może mają jakieś info, że wojsko chce przejąć obiekt na nowo i jest pośpiech

Comment

Poznań kosztuje podobnie. Cena obejmuje też pomiar czasu.

Comment

Treningi Jazdy Sportowej na Torze Kielce, Miedziana Góra (powiat kielecki). 6984 osoby lubią to · 81 osób mówi o tym · 353 użytkowników tu było. ????️ TRENINGI SAMOCHODOWE ???? nauka jazdy na czas ???? dla...

250pln za jazde od 10-16. Wczesniej krotki briefing i zapoznanie z trasa. Bardzo polecam ta impreza, mozna sie wyjezdzic do woli w fajnej atmosferze.

A to 590pln to za jaki obiekt?
              Last edited by amator123honda; 04-07-2018, 11:44.

Comment

Silesia Ring. Jak dla mnie tor jest ok przynajmniej na moto a jak będzie autem to się okaże

Najważniejsze jest to, że mam zdecydowanie bliżej niż na poznań.

Comment

Kazdy jedzi tam gdzie ma blizej. Tez by mi sie nie chcialo jechac na Poznan, 5h w jedna strone, pewnie dlatego tam nie bylem.

Polecam Kielce, szczegolnie odcinek lesny jesli jest dostepny. Poza tym tam jest dosc slisko wiec sprzet sie tak nie meczy.

EDIT: https://www.facebook.com/tjskielce/v...4912891277790/
                  Last edited by amator123honda; 04-07-2018, 22:29.

Comment

Łódź wychodzi tanio, 170 zł zdaje się za track day 4,5h (w praktyce przy pełnym obłożeniu 8 sesji po 10 minut).

Comment

Pierwszy time attack za mna, a kolejny końcem lipca Czas kiepski ale poznanie zachowań auta bezcenne. Jedyne co ucierpiało to pojawił się luz na lewym swożniu wachacza do zrobienia w tym tygodniu.
                      Jak sądzicie czy semislicki w rozmiarze 245/40 r18 sprawdzą się na torze? Zdecydowanie bardziej zależy mi na opinii co do rozmiaru koła a nie typu opon.
                      Last edited by Aleksb; 08-07-2018, 18:01.

Comment

Zamieszczone przez Aleksb Zobacz posta
                        Pierwszy time attack za mna, a kolejny końcem lipca Czas kiepski ale poznanie zachowań auta bezcenne. Jedyne co ucierpiało to pojawił się luz na lewym swożniu wachacza do zrobienia w tym tygodniu.
                        Jak sądzicie czy semislicki w rozmiarze 245/40 r18 sprawdzą się na torze? Zdecydowanie bardziej zależy mi na opinii co do rozmiaru koła a nie typu opon.
                        Rozmiar, rozmiarem - bardziej chodzi o wagę. Lekkie 18" na pewno "pomogą" - OEM to jednak klocki.
                        CTR

Comment

Na moim poziomie to jednak kwestia wagi nie jest tak istotna abym teraz zauważył różnicę Myślę o 18 przez wzgląd na dostępność opon.

Comment

To może poopowiadaj o zachowaniu auta i jakie masz spostrzeżenia

Comment

Na zimnych oponach nie potrzeba ręcznego aby zarzucić tyłem Moment spięcia szpery jest bardzo dobrze wyczuwalny, nie kożystanie ze szpery powoduje sporą podsterowność. Fabryczne Continentale długo się nagrzewają i miałem problem z wyczuciem granicy przyczepności. Dwójka jest za krótka. Trójka też mogła by być ciut dłuższa, przynajmniej pod ten tor.

Klocki z tyłu miałem zużyte w połowie i przy dohamowniach przed nawrotem 180-50 tył robił się nerwowy. Nie mam pewności czy to wina klocków.
                              Last edited by Aleksb; 09-07-2018, 13:42.

Comment

Jeżeli chodzi o myszkujący tył to w FK2R też jest taka tendencja przy ostrzejszym dohamowaniu.
                                CTR

Comment

Working...
                                X