Wjazd 590 za 5 sesji.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
time attack - modyfikacje
Collapse
X
-
Treningi Jazdy Sportowej na Torze Kielce, Miedziana Góra (powiat kielecki). 6984 osoby lubią to · 81 osób mówi o tym · 353 użytkowników tu było. ????️ TRENINGI SAMOCHODOWE ???? nauka jazdy na czas ???? dla...
250pln za jazde od 10-16. Wczesniej krotki briefing i zapoznanie z trasa. Bardzo polecam ta impreza, mozna sie wyjezdzic do woli w fajnej atmosferze.
A to 590pln to za jaki obiekt?Last edited by amator123honda; 04-07-2018, 11:44.
Comment
-
Kazdy jedzi tam gdzie ma blizej. Tez by mi sie nie chcialo jechac na Poznan, 5h w jedna strone, pewnie dlatego tam nie bylem.
Polecam Kielce, szczegolnie odcinek lesny jesli jest dostepny. Poza tym tam jest dosc slisko wiec sprzet sie tak nie meczy.
EDIT: https://www.facebook.com/tjskielce/v...4912891277790/Last edited by amator123honda; 04-07-2018, 22:29.
Comment
-
Pierwszy time attack za mna, a kolejny końcem lipcaCzas kiepski ale poznanie zachowań auta bezcenne. Jedyne co ucierpiało to pojawił się luz na lewym swożniu wachacza do zrobienia w tym tygodniu.
Jak sądzicie czy semislicki w rozmiarze 245/40 r18 sprawdzą się na torze? Zdecydowanie bardziej zależy mi na opinii co do rozmiaru koła a nie typu opon.Last edited by Aleksb; 08-07-2018, 18:01.
Comment
-
Zamieszczone przez Aleksb Zobacz postaPierwszy time attack za mna, a kolejny końcem lipcaCzas kiepski ale poznanie zachowań auta bezcenne. Jedyne co ucierpiało to pojawił się luz na lewym swożniu wachacza do zrobienia w tym tygodniu.
Jak sądzicie czy semislicki w rozmiarze 245/40 r18 sprawdzą się na torze? Zdecydowanie bardziej zależy mi na opinii co do rozmiaru koła a nie typu opon.
Comment
-
Na zimnych oponach nie potrzeba ręcznego aby zarzucić tyłemMoment spięcia szpery jest bardzo dobrze wyczuwalny, nie kożystanie ze szpery powoduje sporą podsterowność. Fabryczne Continentale długo się nagrzewają i miałem problem z wyczuciem granicy przyczepności. Dwójka jest za krótka. Trójka też mogła by być ciut dłuższa, przynajmniej pod ten tor.
Klocki z tyłu miałem zużyte w połowie i przy dohamowniach przed nawrotem 180-50 tył robił się nerwowy. Nie mam pewności czy to wina klocków.Last edited by Aleksb; 09-07-2018, 13:42.
Comment
Comment