Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Znana cena CIVIC TYPE R X generacji - POLSKA

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Jozin Zobacz posta
    z fabrycznego Cd, które jest podobno super premium, czy jakoś tak
    Powiedzmy szczerze: Honda audio od zawsze miała i ma do dupy. Wszelkie jej "Premium" to jakaś kompromitacja tego słowa.

chyba nigdzie oprócz Lexusa (Mark Levinson)
    Burmester w Mercu S czy podobne w Audi S8/Porsche Panamera deklasują Levinsona. Ale kosztują po 20 tysi...

JBL, czy Bose to ściema, Bose szczególnie
    To inna półka. Audiofila tym nie zadowolisz. Jest jakakolwiek równowaga tonalna, czasem nawet bas zamiast objawu walenia patykiem w karton i tyle [emoji14] W Hondowskim Premium Audio od czasu zaoszczędzenia na subie nie ma już nawet tego Aczkolwiek w Subaru czy Suzuki i tak jest jeszcze gorzej...
    Last edited by Alix; 05-09-2017, 15:45.
    ............................C I V I C
    .. generacje . wersje usportowione ..silniki
    . .
    Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Alix pisałeś gdzieś o marce tych głośników u Ciebie w CTR ? Bo zapomniałem tą nazwę.

Z tym sporem co się nadaje a co nie, na daily car, to już dajcie spokój bo to kwestia indywidualna. Tak samo pisanie że CTR jest za twardy (nawet przy komfortowym ustawieniu ?!). Lubię takie przysłowie: jeden lubi ogórki a drugi ogrodnika córki

PS Dla mnie daily to jest nawet ciągnik (samochodowy) siodłowy w automacie
      Honda Hybrid 3,4L/100km
      sigpic
      https://www.civicforum.pl/showthread...979#post323979

Comment

Ja bym chyba wolał ogrodnika córki

To co słyszałeś u mnie na pokładzie to Gladen serii SQX w systemie 2+1 na ampli+dsp Mosconi. Ja zawsze stawiam na jakość, nie ilość Jak sam stwierdziłes, pierwsze z nawiązką zastępuje drugie

P.S. Temat o audio w CTR i generalnie 9gen jest tutaj: https://www.civicforum.pl/showthread.php?t=45235
        Last edited by Alix; 07-09-2017, 06:44.
        ............................C I V I C
        .. generacje . wersje usportowione ..silniki
        . .
        Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Working...
        X