Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Type r fn2 ile powinna kosztować igła

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Type r fn2 ile powinna kosztować igła

Type r fn2 ile powinna kosztować igła tj. oryginalny lakier, przebieg ok 100tys. Witam Koledzy szukam fn2 Type r w stanie perfekcyjny. Ile powinien kosztować taki egzemplarz. Rok tylko 2010. Czy dobrze rozumuje że max 50tys zł? Dzisiaj w ogłoszeniach rok 2010 White Championship od 40 do 55tys. Proszę o poradę.

Zamieszczone przez adams84 Zobacz posta
    Type r fn2 ile powinna kosztować igła tj. oryginalny lakier, przebieg ok 100tys. Witam Koledzy szukam fn2 Type r w stanie perfekcyjny. Ile powinien kosztować taki egzemplarz. Rok tylko 2010. Czy dobrze rozumuje że max 50tys zł? Dzisiaj w ogłoszeniach rok 2010 White Championship od 40 do 55tys. Proszę o poradę.
    Moja igła: 2011, salon, 30 tyś. przebiegu, nie dotknięta przypadkami losowymi, serwisowana w ASO, dodatkowo na pokładzie: TODA, OZ Ultraleggera, Hondata, GruppeM, Grand Pirx, OEM LSD, nagłośnienie, pakiet OEM MUGEN poszła za 65tys.

Comment

Zamieszczone przez andkas Zobacz posta
      Moja igła: 2011, salon, 30 tyś. przebiegu, nie dotknięta przypadkami losowymi, serwisowana w ASO, dodatkowo na pokładzie: TODA, OZ Ultraleggera, Hondata, GruppeM, Grand Pirx, OEM LSD, nagłośnienie, pakiet OEM MUGEN poszła za 65tys.
      A kiedy to bylo? To type r wuchodzily w roczniku 2011? Przeciez produkcje zaprzestano w 2010. Czy sie mylę

Comment

A kiedy to bylo? To type r wuchodzily w roczniku 2011? Przeciez produkcje zaprzestano w 2010. Czy sie mylę
        Tak to była ostatnia sztuka kupiona w kraju, 20 któryś grudzień 2010. Wychodziły do końca 2010 roku. Poszła niecałe dwa lata temu.

Comment

A no wlasnie czyli 2 lata młodsza. Wydaje mi sie ze dzis za egzemplarz zadbany to max 50tys, ale moze sie myle. Zalezy mi na znalezieniu perelki, najlepiej total oryginal. Poza tym twoja miala symboliczny przebieg. Dzis maja juz ok 100tys km.

Comment

A no wlasnie czyli 2 lata młodsza. Wydaje mi sie ze dzis za egzemplarz zadbany to max 50tys, ale moze sie myle. Zalezy mi na znalezieniu perelki, najlepiej total oryginal. Poza tym twoja miala symboliczny przebieg. Dzis maja juz ok 100tys km.
            Z tego co mi wiadomo, dwa tygodnie temu została sprzedana (za 63 tyś.) w totalnej serii z przebiegiem 40 tyś., właściciel zmienił R-a na nowszy model, także cenę trzyma.

Comment

Pewnie mozna wydac tylko przy takixh kwotach mamy duzo duzo szerszy wybor aut. Nowszych, szybszych ale nie legendarnych.

Comment

na ckpl szybciej się dowiesz - pierwsza była opisywana na ckpl w temacie o R'kach a druga jak nie jest igłą za tą cenę to postoi długo

Comment

Przeszukałam ws że wszystkie gen. VIII na ckpl. Jest kilka white championship ale nie znalazłem tego modelu tj.2010r z przebiegiem ok 96tys.

Comment

Bylo FN2, igła (serio), 52kkm przebiegu, OEM, czarny kolor. 2010rocznik, rejestracja pierwsza 2011. Dwa komplety felg z oponami. 55k brutto. Przebieg zrobiony podczas kilku wypadow wakacyjnych, reszta w garazu. Moim zdaniem warta ceny. Te padła co probuja wciskac nie warte wiecej niz 40 pare k. Porownaj sobie, woz 100kkm to juz do zrobienia hamulce, opony, sprzeglo, filtr paliwa, akumulator. Zawieszenie. To prawie 2razy wiekszy przebieg, a to, ze jest bialy i ma LSD warte 2k ma moim zdaniem male znaczenie. Takze niech se dalej sprzedaja za nawet i 60kpln, pytanie kto to kupi? Wlasnie to jest taka igła, ze bedziesz mial do wymiany wszystko co napisalem wyzej.

Moim skromnym zdaniem byly 2FN2 godne zainteresowania, oba juz sprzedane. Nie ma NIC interesujacego na otomoto.pl, moze gdzies na forumie wewnetrznie ktos chce pchnac.
                    Last edited by amator123honda; 12-09-2018, 10:29.

Comment

Mi nie codzi o zakup 8letniego auta nowego. Wiadomo takich aut nie ma. Ja rozumiem klocki, tarcze, opony, a nawet sprzeglo. Jednak faktycznie przy cenie powyzszych ogloszen mozna oczekiwac ze czesci eksploatacyjne sa rowniez ok.

Comment

Wszystko zostalo przeze mnie ujete. Jedz, ogladnij, sam sie przekonasz co mam na mysli. Stan igla - rzeczywistosc? Kilka k do wylozenia na naprawy.

Dalem prosty przyklad, za 55k byl woz z 52k przebiegu, ktoremu trzeba bylo wymienic klocki i tarcze oraz opony letnie na przyszly sezon. Poza tym byl jak nowy.

Teraz masz taki sam woz za 50k, ktory ma 100k (albo i lepiej) przebiegu i zakladam, ze nic nie wymienione. Oczywiscie tez niewiadomo jaka historia.

Co wybierasz? Twoja decyzja.
                        Last edited by amator123honda; 12-09-2018, 15:51.

Comment

Tez mam podobne spostrzezenia ze troszke drogo stoja dzis type r-y.

Comment

Zamieszczone przez amator123honda Zobacz posta
                            Wszystko zostalo przeze mnie ujete. Jedz, ogladnij, sam sie przekonasz co mam na mysli. Stan igla - rzeczywistosc? Kilka k do wylozenia na naprawy.

Dalem prosty przyklad, za 55k byl woz z 52k przebiegu, ktoremu trzeba bylo wymienic klocki i tarcze oraz opony letnie na przyszly sezon. Poza tym byl jak nowy.

Teraz masz taki sam woz za 50k, ktory ma 100k (albo i lepiej) przebiegu i zakladam, ze nic nie wymienione. Oczywiscie tez niewiadomo jaka historia.

Co wybierasz? Twoja decyzja.
                            A jest jakiś wybór? Pozostaje tylko czekać

Comment

Working...
                            X