Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

W którym miejscu radyjko w V gen?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

A ja usadowiłem w miejsce tego schowka na kasety. Łatwo go wyciągnąć bo siedzi na plastykowych wczepach a w to miejsce wchodzi radio o dużych gabarytach tak jak umie PRESIDENT JOHNSON II w hondzie civic V HB.
    (wybaczcie jak coś nie tak to moja pierwsza wypowiedź na forum)

Comment

No właśnie i tutaj leży problem kolego...pierwsza wypowiedź na forum....fajnie że się chcesz podzielić swoimi doświadczeniami i na takich ludzi tutaj liczymy, jednak przed napisaniem pierwszego posta po pierwsze:
      1.czytamy Regulamin.
      2. Witamy się w dziale "Przedstaw się"
      Proszę popraw się i napisz coś o sobie i swojej hani w dziale "przedstaw się" później kontynuuj czynną działalność na forum.

Comment

ja sobie zamontowalem CB nizej radia ladnie nawet to wyglada lecz musialem poswiecic popielniczke:P choc i tak jej nie uzywam jak ktos bedzie chcial moge zrobic zdjecie i pokazac jak to wyglada

Comment

Pajejek20 jakbym mógł poprosić o zdjęcie. Może nie tyle zdjęcie jak krótki opis jak to zrobiłeś i efekt końcowy.
          Pozdrawiam i szerokości.
          Jeśli pomogłem postaw piwko

Proszę o klik: http://www.gangsters.pl/index.php?polec=86532

Comment

[/URL][/IMG]

a sorki za jakosc ale teraz sobie przypomnialem o tym, a swiatlo kiepskie... a wiec poswiecilem popielniczke i kabel pradowy puscilem przez nia( nie wyciagalem popielniczki) i podlaczylem pod zapalniczke na sztywno a kabelek od anteny puscilem tunelem

Comment

Zamieszczone przez pajejek20 Zobacz posta
              [IMG][/IMG]

a sorki za jakosc ale teraz sobie przypomnialem o tym, a swiatlo kiepskie... a wiec poswiecilem popielniczke i kabel pradowy puscilem przez nia( nie wyciagalem popielniczki) i podlaczylem pod zapalniczke na sztywno a kabelek od anteny puscilem tunelem
              widze ze kolega ma inteka m550 czy mi sie wydaje tylko?

ja mam takie radyjko, jest calkiem calkiem, tylko ze starsznie mi szumi i lapie zaklocenia, wycieraczek itp... filtr przeciwzakloceniowy mam zalozzony ale bez efektu, nie wiem moze zle zalozylem.

a u ciebie jak sie to radyjko spisuje?

Comment

hmm u mnie tez czasami lapie zaklucenia choc filtr tez mam tylko ze ja mam na sztywno podpiete moze to byc wina tego

Comment

U mnie radyjko siedzi w długiej konsoli środkowej. Wyjąłem półkę przeznaczoną na kasety, kupiłem ramkę odpowiednią do mojego CB radia i wsadziłem w to miejsce. Bez wiercenia bez niczego pasuje idealnie i jest poręczne

Comment

u mnie radyjko znajduje sie przy lewej nodze kierowcy nie widoczne i bardzo poreczne

Comment

najlepiej w konsolce pod popieliczką

Comment

Zamieszczone przez piotrekla Zobacz posta
                        najlepiej w konsolce pod popieliczką
                        Potwierdzam w ogóle nie widać radyjka przynajmniej u mnie

Comment

U mnie wygląda to mniej więcej tak :

Radio jest łatwe w demontażu a co za tym idzie w czasie dłużej nieobecności po prostu wyciągam radio (ok 1 min )

Comment

Nie no myślałem o tym schowku co widać u Ciebie na fotce pod popielniczką a nie tak perfidnie jak u Ciebie Na początku też tak miałem ale przeszkadzało mi w zmianie biegów, później było jeszcze kilka miejsc ale teraz jest jak dla mnie najlepiej.

Comment

też myślałem o tym miejscu zaraz pod popielniczką ale ten schowek jest mi poprostu niezbędny - jeżeli zaś chodzi o zmianę biegów to raczej nie przeszkadza (muszę jednak nadmienić że posiadam short shiftera dzięki czemu wajcha zmiany biegów nie idzie tak daleko do przodu jak w serii - dlatego właśnie zdecydowałem się na to miejsce).

Comment

W mojej Hance umieściłem sobie radyjko na bocznej ścianie środkowej konsoli, tuż nad prawą nogą kierowcy, muszę przyznać że to miejsce najbardziej mi odpowiada, a to dlaczego? ponieważ: żadna postronna osoba go nie zobaczy, nie musiałem radyjka podłączać do jakichkolwiek zewnętrznych głośników - słychać wręcz idealnie, podpięte jest do zapalniczki a kabel antenowy do magnesówki swego czasu poprowadzony był pod wykładzinął tuż przy środkowym tunelu, i jak do tej pory radyjko spisuje się dobrze i w najbliższym czasie nie będę zmieniał dotychczasowej lokalizacji

Comment

Working...
                                X