Witam, chciałbym zobaczyć jakie macie pomysły na umieszczenie CB radia w hani
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
W którym miejscu radyjko w V gen?
Collapse
X
-
Ja położyłem kabel od dolnej półeczki "na dokumenty itp" do bagażnika z przelotówką i tam podłączam antenę na szybkozłączkę z gwintem a CB ładnie pasuje i nie ma problemu z wyciąganiem.Co prawda trochę plastików musiałem poodkrywać ale warto było.Antena na gwint a zasilanie blisko do zapalniczki.
Comment
-
Ja z kolei w swojej Hani radyjko umieściłem na stałe nad lewą nogą kierowcy. Przewód pociągnąłem pod konsolą podpiąłem pod zapalniczkę na krótko (oczywiście z bezpiecznikiem). A przewód antenowy puściłem pod progiem i do bagażnika. Gruchę natomiast przymocowałem w zaślepce na konsoli koło włącznika świateł. Super dostęp, nie przeszkadza w czasie jazdy, i co ważne jest dość ładnie schowane (z zewnątrz trudno namierzyć więc nikogo nie kusi)
pozdroAllHONDA CIVIC D13B2
Comment
-
-
Dzięki, Panowie chyba już znalazłem miejsce na swoje radyjko, wszystkie rozterki z powodu iż nie lubię wiercić dziur w plastikach a moja mania jest do tego stopnia nie bezpieczna, że w po przednim aucie wymieniałem wszystkie nie oryginalne śrubki wkręty i nakrętki na oryginały :P
Comment
-
ja umiescilem pod popielniczka gdzie mialem takie 4 kieszonki wysuwane na kasety wywalilem to i radyjko mi elegancko wpasowalo, a gruszke dalem na tym pochyleniu miedzy dzwignia zmiany biegow, a recznym. Radyjko podpielem pod zapolniczke od tyłu a antene (magnes) mam z tylu samochodu i kabel poprowadzony pod dywanikiem z bagaznika oraz pod srodkowym plastikiem miedzy fotelami wszystko ladnie ukryte i bardzo funkcjonalnie zamontowane.
jak by ktos byl zainteresowany to moge fotke wstawic
pozdro all
Comment
Comment