Chciałbym otworzyć temat bardzo popularny, jednak niepodejmowany do tej pory.
Coraz więcej pojawia się producentów "no name" , "hgw name", "nie wiadomo name" ?
Każdy z nas staje przed wyborami, aktualnie już pomału zbliża się sezon zima i sam zamierzam coś kupić - zacznie się ruch
.
Pojawia się wiele ofert producentów których nie znamy (ja nie znam) przykładowo:
Nexen,
LingLong,
Mentor,
Roadstone,
Goodride,
Sailun,
Kingstar,
Diplomat,
Ovation,
Kelly,
Federal,
Marangoni,
Accelera,
itd.
Ja przyznam kompletnie nie orientuję się czy to jest cokolwiek warte?
Ceny tych opon są bardzo konkurencyjne!
Jakość - nie mam zielonego ani tęczowego pojęcia?
Jedna jest uwaga którą widzę, bieżniki tych opona są super, kształty i profile są (z wyglądu) rewelacyjne !
Pytanie do wszystkich którzy mają jakieś doświadczenia z takimi oponami (może nie wymieniłem wszystkich ale jest tego trochę) kto ma opinię na temat konkretnej "marki" i może z całym zdecydowaniem polecić coś z zestawu "no name" ?
Ja będę szukał niebawem dla siebie rozmiaru 195/60/15.
Coraz więcej pojawia się producentów "no name" , "hgw name", "nie wiadomo name" ?
Każdy z nas staje przed wyborami, aktualnie już pomału zbliża się sezon zima i sam zamierzam coś kupić - zacznie się ruch

Pojawia się wiele ofert producentów których nie znamy (ja nie znam) przykładowo:
Nexen,
LingLong,
Mentor,
Roadstone,
Goodride,
Sailun,
Kingstar,
Diplomat,
Ovation,
Kelly,
Federal,
Marangoni,
Accelera,
itd.
Ja przyznam kompletnie nie orientuję się czy to jest cokolwiek warte?
Ceny tych opon są bardzo konkurencyjne!
Jakość - nie mam zielonego ani tęczowego pojęcia?
Jedna jest uwaga którą widzę, bieżniki tych opona są super, kształty i profile są (z wyglądu) rewelacyjne !
Pytanie do wszystkich którzy mają jakieś doświadczenia z takimi oponami (może nie wymieniłem wszystkich ale jest tego trochę) kto ma opinię na temat konkretnej "marki" i może z całym zdecydowaniem polecić coś z zestawu "no name" ?
Ja będę szukał niebawem dla siebie rozmiaru 195/60/15.
Comment