Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki silnik najlepsszy do Gazu ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

ja mam silik 1.6 v-tec z gazem sekwencyjnym i musze z zalem powiedziec ze jezeli chodzi o moc i o przyspieszenie to jest o wiele gozej niz na bezynie mimo ze jest to sekwecja i niepowinno byc roznicy w mocy u mnie przy V-tecu jest bardzo odczuwalna a instalacje mam w 100% sprawna i wyregulowana.
    d16z6 http://www.honda-civic.pl/showthread.php?t=14261

Comment

Zamieszczone przez boss85 Zobacz posta
      i co chcesz sie teraz kłócić tomii28?
      Patrząc na twój nick, to chyba nie ma co Bo mozna mieć problemy

Zamieszczone przez boss85 Zobacz posta
      hehe lubisz gaz to sobie jezdzij na gazie. tez robilem sporo km i wątpie czy mi sie zwróciło za naprawy tego zaj.. gazu i w końcu za wymianę silnika.Nie mówiąc tu o nerwach. Jakbym jezdził dalej na gazie miałbym zawał jeszcze przed 30tka. Ja napisałem o moim doświadczeniu z gazem i to co słyszałem o hondach z instalacją.
      Z tego co piszesz, to się lepiej w dyskusje nie wdawać. "lubisz gaz" , "wymiana silnika" , "zawał przed 30tka" , "doświadczenie..." - no comment Jak to mówią, reforma oświaty w większości przypadków przyniosła zgubne efekty

Comment

Hondy mają miękkie gnazda zaworów pod wpływem gazu szybko się wycieraja i wypalają, owszem zagazujesz będzie chodził jakiś czas ale nigdy nie zrobisz takiej liczby KM na gazie jak na paliwie…i założę się ze nikt kto wpakuje gaz to niestosuje się do zasady 2zbiorniki gazu na 3paliwa…
        Wiem jak to jest bo pracowałem w serwisie gdzie montowałem gaz…..
        D14A4, SOHC, 16V, 1396 cm ,90 KM

Comment

Working...
        X