Jakbyś miał barracude to byś w tej cenie całą listwę wymienił i pewnie byś miał dwa lata gwarancji.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Civic 1.8 141KM (104kW) 2013r. LPG?
Collapse
X
-
Przeczytałem wasze rady i inne fora i stwierdziłem że jedną z wiodących firm na rynku jest Landi Renzo , faktycznie serwis jest droższy o jakieś 10 % ale żywotność jest bardzo długa . Bardzo dużo montują tego w Niemczech z tego co się zorientowałem. Umówiłem się na montaż zobaczymy jak wyjdzie . Pozdrawiam .
Comment
-
Zamieszczone przez Xxsoft Zobacz postaJakbyś miał barracude to byś w tej cenie całą listwę wymienił i pewnie byś miał dwa lata gwarancji.
Jakoś mnie ta cała listwa w cenie jednego brc nie przekonuje.
Każdy ma tam swoje przekonania - mnie przekonuje marka + zebrane informacje o jakości i bezawaryjności. Autoryzacji brc każdy nie dostanie a jednak inne tanie marki każdy druciarz może robić. Ja się przekonałem do brc i pewnie przy tym zostanę.
Nie podniecam się też tym, że ktoś mi opowie że u niego coś super działa, bo to co dla kogoś super czasem okazuje się porażką-różnie sobie ludzie poprzeczkę dla "super" ustawiają. To oczywiście dotyczy mnie też. Pewnie moje super to dla kogoś słabizna.
U mnie brc się sprawdziło. Żadnych checków enginów, itp. poza jednym wytryskiem o czym pisałem- jak na gaz, to raczej nieźle. Do tego na regulacjach zaworów które sam robię praktycznie bez zmian-w granicach błędów pomiarowych, a trochę już tych km zrobiłem na gazie.
Z perspektywy czasu-nie zmieniłbym i już.
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez gkill Zobacz postaAlbo ACW03 od staga i też święty spokój za znacznie niższą cenę.
Bo ja rozumiem że jak płaci się za coś więcej to ma być lepsze a nie takie same lub nawet gorsze.
Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
ja również gorzej oceniam brc od polskich instalacji.
Nie przekonuje mnie oferta ktora nie pozwala mi wykonać choćby podstawowej kontroli ustawień i parametrów pracy.
Mam już swoje lata i nauczyłem się ,że zaufania nie zyskuje się mówiąc ludziom :"możesz mi ufać" - do tego trzeba trochę więcej..
BRC mowi: możesz mi ufać" a ja mówię: nie ufam tym, którzy montują i serwisują mi instalację, nie ufam pracownikom, nie ufam szefów serwisu, bo gdzie nie spojrzysz tam Cię chcą oskubać w taki sposób, żeby się przy tym najmniej napracować...
Polskie instalacje możesz przejżeć sam, przeserwisować sam, podstawowe elementy również sam wymienisz, masz wpływ na to jak wykonana jest praca, .
Oczywiście pozostaje pytanie, czy masz na to ochotę, czy chcesz się tym zająć i czy Cię to interesuje..
W Brc nie zrobisz nic, bo nie wepniesz się skutecznie w instalację.
Co do wtrysków, to nie twierdzę, że brc nie robi dobrych, ale wiem, że barrakudy są również dobre- miałem w poprzednim aucie (przejechały bezproblemowo ok 120kkm i poszły z autem do kolejnego właściciela) teraz również mam barrakudy, zamierzam przejechać ze 150kkm, nawet jeśli któryś wtrysk zawiedzie(szczerze wątpię), to kosztuje ok 60zł...
Comment
-
Zamieszczone przez klimczuk87 Zobacz postaPrzeczytałem wasze rady i inne fora i stwierdziłem że jedną z wiodących firm na rynku jest Landi Renzo , faktycznie serwis jest droższy o jakieś 10 % ale żywotność jest bardzo długa . Bardzo dużo montują tego w Niemczech z tego co się zorientowałem. Umówiłem się na montaż zobaczymy jak wyjdzie . Pozdrawiam .
Wtryskiwacze AC w02 200zł. Wtryskiwacze med 1000zł.
Moje med wytrzymały 85tyś.Last edited by Gość; 01-02-2020, 20:46.
Comment
-
Zamieszczone przez rysiol1 Zobacz postaAle po czym stwierdzasz że takie samo albo gorsze
Comment
-
-Tech Duo lub Qbox plus
-Magic III Compact lub Zavoli Zeta S
-Lpgtech Yeti lub AC W03
Żadnych korekcji po OBD i żadnej lubrykacji.Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.
Comment
Comment