Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[D15B3] Jaka instalacja gazowa?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez draglukasz Zobacz posta
    ok. Właśnie kumpel ma Stag w VW golfie 4 i chwali. Cztyli coś w tym jest
    więc wbiorę ją
    wlasnie trafna uwaga w golfie....do golfow pasuje wszystko ale nie do hondy..pozatym jezdzilem D15B2 na gazie i mam D15B2 na benzynce..i powiem jedno..nigdy gazu!!
    pozatym D13 tak malo pali ze nie oplaca sie zakladac gazu..bo w tym silniku sa problemy z gazem..a to ze pali 11-13 w miescie a to faluja obroty itp itd..wiec najpierw sie zastanow czy chcesz zakladac gaz,potem popytaj osob co maja gaz w D13 i na koncu pomysl 5 razy co chcesz zrobic..

Comment

ja zalozylem instalacje brc , bardzo chwale ta instalacje kosztowala 1250 zl jezdze juz prawie rok, mankamentem jest chu.. j...owy gaz na cpn-ach po 15 tys mialem zawalony parownik syfem gorszym od smoly... prawdopodobnie na jesien zaloza mi nowy parownik. problemu z falujacymi obrotami nie mam, ostatnio pojawil sie prpblem z wolnymi obrotami, al eto chyba krokowiec bedzie jutro go sprawdze, a na gazie chodzi prawie tak samo jak na benzynie, wiadomo dawke mozna zwikszyc ale spalanei rosnie wiec albo moc albo 8 l gazu na 100, mi pali 8-10 ale jak z laguna II 1.8 szlismy rowniutko ze swiatel az do 130km/h gdzie musialem zwolnic bo pas mi sie konczyl :P to gazik nie jest zly :P

Comment

witam ja mam silnik d15b2 na dwupunktowym wtrysku to czy można do niego założyć sekwencje stag 300?

Comment

witajcie panowie
          mam wielki problem z gazem i za czorta nie wiem co jest, mianowicie sprawa wyglada tak: 8 tys temu zalozyli mi nowy parownik i filterek( wczoraj sprawdzalem jest czysciutki) i 3 dni temu siora wjechala w wielka kaluze, a hania zgasla nie chciala zapalic dopiero na benzynie zapalila. wiec jak wrocila to zaczalem patrzec i jest tak strasznie ciezko pali, trzeba krecic z 10 sek az odpali i mi gasnie-brak wolnych obrotow, a jak na pedale trzymam na mozliwie najmniejszych obrotach to strasznie nierowno chpdzi... na benzynie jest idealnie. wiec co jest?? instalacja jest najprostsza bo to gaznikowiec, zadnej elektorniki... rece mi juz opadaja

Comment

Zamieszczone przez arotick Zobacz posta
            witam ja mam silnik d15b2 na dwupunktowym wtrysku to czy można do niego założyć sekwencje stag 300?
            sekwencje założysz tylko do wielopunktu

Comment

Working...
            X