Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ex-Funkcyjni osoby zasłużone dla civicforum.pl

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

W związku z wnioskiem o rezygnację z zajmowanej pozycji Moderatora m_isie_k (urlop w czasie nieokreślonym, sprawy prywatne), musimy zaakceptować taki stan rzeczy.
    Dziękuję za wzorową współpracę, zaangażowanie w sprawy zarządzania forum i poświęcony czas dla forum. Zawsze konstruktywnie zaangażowanie i mile spędzony czas razem on line. Zawsze jest to lekkie zawirowanie i strata funkcyjnego odpowiedzialnego za dany obszar, ale damy radę. Forum zawsze otwarte na Twój powrót. Powodzenia w zamierzeniach! .
    Kierownik Działu Diesla

Comment

To teraz czas na podziękowania na forum głównym Jeszcze raz dziękuje prezesie za te miłe słowa w sumie nie tylko od ciebie a od całego zarządu. Współpraca z wami to czysta przyjemność. Oczywiście zawsze będę się starał pomagać jeśli będzie trzeba. Niestety niekiedy sytuacje życiowe zmuszają do takich a nie innych decyzji i nie mamy na to wpływu.
      Jeszcze raz wielkie dzięki za współprace. Tak miłej atmosfery i zgranej ekipy jak u nas w zarządzie (jak i na całym forum) nie ma chyba nigdzie Będe to miło wspominał a kto wie może jeszcze kiedyś powrócę w szeregi...
      Pozdrawiam
      sigpic
      Moja piękna - http://www.civicforum.pl/showthread....stia-EG3-D13B2
      Custom Buggy 126p - http://www.civicforum.pl/showthread....t=custom+buggy

Comment

Jak pewnie zauważyliście na funkcji Administratora mamy obecnie wakat. W związku z rezygnacją z funkcji naszego Administratora markow71, tradycyjnie szanujemy takie decyzje. Taki slogan, ale tak to już jest , Dziękuję za wzorową współpracę, zaangażowanie w sprawy zarządzania forum i poświęcony czas dla forum. Pracować z Tobą było i jest (bo nie znikasz z forum) przyjemnością. Dopisek Zasłużony to nasze dziękuję!.
        Powodzenia w życiowych zamierzeniach!
        Kierownik Działu Diesla

Comment

W związku z wnioskiem o rezygnację z zajmowanej pozycji kolegi Moderatora Adaszek123, informuję społeczność CF o tym fakcie.
          Dziękuję za wzorową współpracę, wolontariat, poświęcony czas dla forum, zawsze konstruktywnie zaangażowanie i mile spędzony czas razem tutaj i na spotkaniach zlotowych . Zawsze odejście osoby funkcyjnej to swego rodzaju dyskomfort dla spraw organizacyjnych jak i dla samego funkcyjnego, zabiera ze sobą sporo wiedzy i doświadczenia więc to swego rodzaju strata, jednocześnie zawsze pojawia się potencjalny wakat .
          Powodzenia życzymy w zamierzeniach zawodowych gdyż te głównie determinują takie decyzje.
          Pozdrawiamy i zaglądaj na forum jak już się zdoktoryzujesz .
          Kierownik Działu Diesla

Comment

Dziękuję. Miło spędzony czas po TAMTEJ stronie mocy! Dodatkowe doświadczenie i inna płaszczyzna komunikacji zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Mam również głęboką nadzieję, że dołożyłem trochę od siebie i nikomu szpilką w szanownych czterech literach nie byłem
            Moja es-ka http://www.civicforum.pl/showthread....ivic-ES7-D16V1 AVE T27 http://www.civicforum.pl/showthread....561#post372561

Comment

W tym miejscu chciałbym podziękować za współpracę długoletniemu Moderatorowi Butler za wspólnie spędzony czas na forum. Z pewnością osobowość Butlera miała wpływ na wiele podejmowanych wspólnie decyzji dotyczących organizacji i działania forum od samego początku. Autko Butler'a było ozdobą forum, (nie tylko tego), jak i ozdobą niejednego zlotu. Pomocna wiedza którą posiada rzucała często świeże światło w zakresie modyfikacji możliwości jakie daje nowoczesna technologia obrabiarek CNC. Życie płata jednak różne figle i jak wiadomo "nic nie może wiecznie trwać", cieszę się że była okazja do wspólnego spotkania.
              Jestem przekonany że będzie nie jeden raz wspominany jako pozytywny zaangażowany forumowicz, zlociarz i kolega i moderator.
              Kierownik Działu Diesla

Comment

Working...
              X