Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ex-Funkcyjni osoby zasłużone dla civicforum.pl

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ex-Funkcyjni osoby zasłużone dla civicforum.pl

The Show Must Go On...

Ewolucja (łac. evolutio – rozwinięcie, rozwój) – ciągły proces, polegający na stopniowych zmianach...

22.10.2013 roku decyzją Prezesa zostały odwołane z funkcji następujące osoby funkcyjne:
    Tomo1
    Sebulerbin
    Domanoid
    Remek
    elektrotech

Każdy ma prawo do własnych wyborów i nie samym forum człowiek żyje, to jest zupełnie normalne.

Odwołania nigdy nie są rzeczą przyjemną, ale są nieuniknione.
    W poczuciu szacunku dla pracy Tych osób, Osoby odwołane zachowują status Zasłużony dla podkreślenia wkładu w rozwój i działalność forum.
    Nie można nie docenić Ich wkładu w działalności forum dlatego zostaje ustanowiony Status Zasłużony .

Każda osoba zasłużona jest ogólnie znana, rozpoznawalna i należy się jej naturalnie, szacunek z podkreśleniem zajmowanej funkcji.
    Osoby zasłużone mają cofnięte uprawnienia na okres nieokreślony. Przywrócenie funkcji może nastąpić w każdej chwili jedyny warunek to widoczne zaangażowanie w życie forum .

Rotacje na stanowiskach funkcyjnych muszą i powinny być uzupełnione w sposób naturalny przez inne osoby z grona forumowiczów którzy mają chęć do pracy na rzecz forum.
    Powołania na osoby funkcyjne dokonuje aktualny skład Osób Zarządzających gdyż tylko to "ciało funkcyjne" jest w stanie merytorycznie ocenić kandydata.

Serdecznie dziękuje za współpracę a deklaracja zaproszenia do współpracy jest zawsze otwarta.
    Last edited by Karl1985; 11-09-2014, 08:38. Powód: poprawiony nazwa statusu
    Kierownik Działu Diesla

Rambo, ja również dziękuję za współpracę i za nowy, bardzo ładnie brzmiący status Wiem, że od pewnego czasu nie jestem tak często na forum jak powinienem, ale jest to spowodowane ogromem zajęć. Rozumiem podjęte kroki i nie dziwię się Mając na uwadze, że forum na szczęście się rozwija, potrzebny jest silny, zwarty i prężnie działający zespół. Tak czy inaczej, na forum pozostaje i odwiedzam je jak tylko mam chwile czasu Pozdrawiam!
    Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

Jesteś Klasą godną naśladowania, i wzorowym Forumowiczem, dlatego Twój wybór na Moda był słuszny, no ale nie samym forum człowiek żyje, to zupełnie jasne, , gdybyś zechciał kiedyś popracować, to nie ma sprawy, na pewno masz na to "papiery" , powodzenia. Dziękuję w imieniu Załogi.
      Kierownik Działu Diesla

Comment

Dzięki wielkie za ładny kolorek pod nickiem

Każdy ma swój powód nie bycia na forum, u mnie brak czasu na cokolwiek widać nawet po smutnej i brudnej H

Mam nadzieję kiedyś wrócić jako moderator pełniący tą funkcję tak jak to robiłem dawniej (przyjemniej się moderuje forum niż zmaga z własnymi problemami)

Kłaniam się nisko
        Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
        Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

Również dziękuję za współpracę i tak jak poprzednicy już napisali. Pewnie powody w życiu przyczyniły się do mniejszego zaangażowania w sprawy forum. Staram się regularnie zaglądać jednak mało jest czasu na działanie tutaj stąd też rozumiem decyzję. Sam ostatnio myślałem żeby napisać o zdjęciu mnie z funkcji no ale zeszło z czasem. Także dziękuję jeszcze raz za współpracę i w przypadku jakiś uwag lub spostrzeżeń napewno będę pisał.

Pozdrawiam i życzę owocnej pracy w działalność forum.

Comment

Widzę że mój post polecial do innego (właściwego) tematu wiec raz jeszcze dziekuje odchodzącej Władzy za chęci, wklad w rozwoj i czas poswiecony forum, przyszedlem tu na "gotowe" i jestem bardzo mile zaskoczony
            Last edited by rambo7; 06-11-2013, 14:50. Powód: r7. wpisy "duaaa" nie do tego Wątka. Nowy - to nieogarnięty jeszcze.

Comment

W związku z "przejściem na emeryturę" chciałbym podziękować za długoletnią współpracę od samego początku Pierwszemu Skarbnikowi Forum przemo_wb.
              (formalnie status: Klubowicz / zasłużony).
              Dziękuję !
              Kierownik Działu Diesla

Comment

Również dziękuję wszystkim byłym i obecnym Funkcyjnym za współpracę Życzę wszystkim (i sobie również) aby forum rozwijało się i było coraz lepsze (bo o to przecież chodzi)

Na forum będę zaglądał i pisał w miarę możliwości czasowych
                Moja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2

Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA

TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH

PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE

OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE

Comment

W związku z wnioskami o rezygnację z zajmowanej pozycji Administratorów kolegów Karl1985 i Syriuszteam (urlop w czasie nieokreślonym) co zbiegiem okoliczności nastąpiło w jednym czasie, Zarząd postanowił dokonać koniecznych roszad personalnych.
                  Dziękuję za wzorową współpracę, poświęcony czas dla forum, zawsze konstruktywnie zaangażowanie i mile spędzony czas razem. Na pewno jest to swego rodzaju strata, może i nie ma ludzi niezastąpionych, ale Was panowie miło będzie witać jak poukładacie sprawy prywatne , mam nadzieje że to nastąpi relatywnie szybko.
                  Kierownik Działu Diesla

Comment

Zdecydowanie wielkie podziękowania dla tej dwójki !!!
                    ............................C I V I C
                    .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                    . .
                    Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

Dziękuję serdecznie za miłe słowa.
                      Czyta się trochę jak własne epitafium ale zacne co do treści.:-)

Comment

Nie jest tak źle Syriuszu..... trzymaj się zdrowo

Comment

W związku z wnioskami o rezygnację z zajmowanej pozycji Administratorów kolegów Joe i Pain, Zarząd postanowił dokonać koniecznych roszad personalnych.
                          Dziękuję za wzorową współpracę, za spędzony czas razem i zaangażowanie przy tworzeniu Wortalu. Słowa uznania należą się szczególnie Joe jako pionierowi Zlotów i spotkań. Na pewno w obiektywnym odczuciu jest to dla forum strata. Życzę powodzenia w nowych zamierzeniach i nostalgicznych wspomnień dobrego czasu.
                          Kierownik Działu Diesla

Comment

Hej, Joe. Nie można Cię było nie lubić! Mam nadzieję, że znajomych z Chochołowego Dworu nie opuścisz. Powtórka spotkania na wiosnę 2016.

Comment

Working...
                            X