Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Filmiki z YT (Honda i nie tylko)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ciekawie skleili ten filmik

Comment

• Stary dobry TG. Wychodzi, że Impreza to idealne auto dla rolnika i hodowcy owiec
      Pozdrawiam Czarodziej
      Mój Szogun

Comment

• Polecam od 17:54, koleś pokrótce recenzuje Civica od 1 gen do 9. Sam test zaś tyczy się X.

Moja

Comment

• 20.55 miałem taką czterodrzwiówkę,w ciemno bym brał gdybym znalazł w dobrym Żaden wcześniejszy ani późniejszy model tak się nie prowadzi.

Comment

• Moja

Comment

• Pozdrawiam Czarodziej
              Mój Szogun

Comment

• Robi robotę, świetny projekt. Widać, że ktoś dołożył starań i worek pieniędzy, ale opłacało się. A ten kolor meeega, szacun za wykonanie
                Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

• Ochydna choinka jak radio z delfinkami.Zniszczył ładny samchód.

Comment

• Szkoda auta, fajny lakier.

Moja

Comment

• Trochę z innej beczki.
                      Seryjne auto,nikt nie płakał nad skrzynią,wspomą i skrzypiącymi plastikami,a teraz co...

Comment

• Piękne to jest...
                        To jak ten Civic jedzie i brzmi - niesamowite
                        Poczuć "mechanikę" tej R-ki w realu ... ahh
                        Last edited by Okonio; 01-09-2018, 23:18.

Comment

• Dlatego nie kręcą mnie nowe auta. Tutaj 10 lat różnicy(przepaść )+ straszliwa różnica pojemności
                          Prosty przykład na to jak niekompetentni ludzie kierują rozwojem motoryzacji.
                          Fk2 powinno latać...

Ludzie jarają się jakąś meganką i fiestami,śmiechu warte.Piszą o trakcji,jeździe w zakrętach,jakie to ,tamto i sramto,a nikt nie widzi tego że postęp jest ,ale niestety tylko w "wyślietlaczach"
                          Taki prawie trzydziestoletni seryjny Rex z b serią nie daje im szans.

Comment

• Porównywanie zmodowanych aut z seryjnymi jest raczej mało sensowne... wystarczy zalozyć Cup2 na Type R ktory nie bedzie plywal tak jak ten w filmie z EK i zapewni wiecej trakcji w zakrecie i juz mamy inna bajke, którą nie nadrobi sama lekkość nadwozia. Pewnie, analogowość odczuc lekkich aut i ich bezpośredniosc jest swoiscie bezcenna i niezapomniana - wiem co mowie majac przez pewien czas FK2R i zmodowanego IV gena jednoczesnie... ale overall IVka nie byla nigdy tak kompletnym autem jak Type R. Przede wszystkim jako auto do codziennego uzytku. I to jest to co robia dzisiejsze hot hatche. Tak, są szybkie i choć niewiele czasem szybsze od starszych aut na ciasnych torach przez swoja masę to dają to wszystko co tamte ORAZ bycie pełnowartościowym, bezpiecznym, praktycznym, wygodnym autem na co dzień. Nie widzę tego jako błędu w ich ewolucji. Dzisiaj dzieki temu duzo wiecej osob decyduje sie na takie auta.
                            ............................C I V I C
                            .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                            . .
                            Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Coś co powinno usatysfakcjonować M26

Zamieszczone przez m26 Zobacz posta
                              Dlatego nie kręcą mnie nowe auta.
                              Nowe auta buduje się dla masowego klienta, nie dla purystów..... nawet Hot Hatche. Auto ma się sprzedać, a producent musi zarobić, takie jest niestety prawo rynku. Samochody muszą spełniać coraz surowsze normy bezpieczeństwa i ekologi, no i muszą mieć gadżety. Nikt nie kupi auta, do którego nie da się podpiąć Iphona. Dawno już mówiłem, że świat idzie w złym kierunku
                              Pozdrawiam Czarodziej
                              Mój Szogun

Comment

• Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
                                Porównywanie zmodowanych aut z seryjnymi jest raczej mało sensowne... wystarczy zalozyć Cup2 na Type R ktory nie bedzie plywal tak jak ten w filmie z EK
                                Oba te auta to praktycznie seria.
                                Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
                                czasem szybsze od starszych aut na ciasnych torach przez swoja masę
                                Masy prawie te same.
                                Nie twierdzę że fk to auto gorsze,nie o to chodzi,tylko że gdyby nie pewne czynniki to było by o wiele lepsze.
                                Zważ też że nie porównuję tutaj czwartej generacji nadwozia tylko 6-stą,ona jest mniej niekompletna niż czwarta.

Jestem usatysfakcjonowany silnikowo tak auto powinno wyjechać z taśmy.
                                Dla mnie "R" , "Rs" i takie tam ,to powinny być golasy dla najbardziej wymagających i zamiast mieć wodotryski dla zniewieściałych powinny posiadać użyteczne rzeczy. Auta z telewizorami nie zasługują na taką " koronę"
                                Last edited by m26; 03-09-2018, 17:21.

Comment

Working...
                                X