Przypomniało mi to wyścigi z udziałem kierowców F1, w tych samych autach. To były chyba jakieś rovery, MG albo mercedesy. Lata 80, 90te. Teraz nie do pomyślenia. Ale kurde nie mogę znaleźć filmików teraz. Rywalizacja naprawdę zażarta.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Filmiki z YT (Honda i nie tylko)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kiedyś 24 konie wystarczało... sama frajda była z faktu że jest czym jechać............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaKiedyś 24 konie wystarczało
Comment
-
Ja pamiętam jak z Tatą baczki na śniegu kaszlakiem krecilismy, drift jak się patrzy............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Maluch był i jest często wyśmiewany,ale prawda jest taka że jak ktoś go opanował ,to nie ma dla niego fury której nie poprowadzi precyzyjnie bokiem.Krótkie auto bez mocy z silnikiem z tyłu ,nie jeden drifter na tym poległ.
Nie jeden z tych chłopaków nie miał by się czego wstydzić przy Kenie Blocku.
Comment
-
Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
Comment
-
............................C I V I C
.
.
Comment
Comment