Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dowcipy, zarciki.....

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• img_84380531.jpg

Ciekawe kiedy wypuszczą Dispay Port in czy typowi spada klatkowanie poniżej 60 FPS podczas wyprzedzania

Comment

• Słuchajcie, sprawa taka oglądałem na stronie polskiego producenta na R suszarkę do włosów i jedne mają tzw. "jonizację" inne nie ... i zapytałem panią na oficjalnej stronie i taka dyskusja leci:

M

Martyna

Dzień dobry. W czym mogę pomóc?
      dopytać chcę w sprawie tzw. jonizatora, skąd wiadomo że on działa kiedy załączmy suszarkę do włosów?

jonizator to albo wbudowana opcja albo przycisk jest dodatkowy uruchamiający

w modelu CV3820 takiego przycisku nie widzę a funkcja jest, Czyli po czym poznać że to działa ?

tak działa
      od razu po uruchomieniu

rozumiem, czyli działa, ale tego nie idzie poznać. Po prostu muszę wierzyć że działa. Jak się tej jonizator popsuje to jakie są objawy? no bo skoro nie widać czy to działa to może to jest ściema?

efekt widać na włosach
      że włosy są gładnie i błyszczące
      *gładkie

... to jest najważniejsze.

niestety nie jestem technikiem i nie wiem jakie są objawy popsutego jonizatora

ale to podstawowa wiedza szczególnie gdy odwiedzam oficjalną stronę Rowenty spodziewam się ze strony kompetentnych informacji. Warto poszerzyć wiedzę w ty zakresie w minimalnym stopniu. Ja laik jestem i skoro widze że jedne mają jonizator inne nie to chciałem coś więcej wiedzieć prócz tego że włosy sa gładkie. Czyli jak przestaną być głakie ... a kupie suszarkę z jonizatorem to ją zwrócę, bo jonizator sie popsuł?
      najgorzej jak mi wypadną ... włosy

proszę Pana, usterkami zajmuje się producent. Produkt posiada 24 miesiące gwarancji więc w tym okresie jeśli pojawią się zastrzeżenia co do produktu można go reklamować a serwis sprawdzi urządzenie

przepraszam nie chciałem panią denerwować, po prostu chciałem więcej wiedzieć o tej cesze suszarki. Jak nie wiem w jaki sposób to działą i nie widać tego to i nie zgłoszę uszkodzenia nawet jak to przestanie działąć. Dlatego coś więcej chciałem wiedzieć "jak to działa"

dlatego Pani wytłumaczyłam funkcję jonizacji

dziekuję.

okazało się że jestem obojniakiem

edit:

ale trudno.
      w necie doczytałem o co chodzi, ale jak to działa nie wiem nadal:
      Jonizacja w suszarkach nikogo już nie dziwi. Bardzo często występuje w modelach przeznaczonych do użytku domowego oraz w salonie fryzjerskim. Ale czy na
      Last edited by rambo7; 19-02-2021, 13:53.
      Kierownik Działu Diesla

Comment

• CA28131E-BB2F-4411-8D54-2133DAE6267B.jpeg
        I dylemat ?

Comment

• Jak tego samego koloru, to można :P
          Moja VII gen

Comment

• Ewolucja wsteczna

Wysłane z mojego 2109119DG przy użyciu Tapatalka

Comment

• Ot i cala prawda na zblizajacy sie sezon grzewczy...

IMG-20220902-WA0011.jpg
              ............................C I V I C
              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
              . .
              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Segment SUV, czyli jak umiera pojęcie "design":

. .
                Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Comment

• Też znalazłem to ogłoszenie i niestety moja cierpliwość skończyła się "trochę" przed końcem. A tak w ogóle to VIN też jakiś niepełny

Comment

• Ktos pracuje i placi gore podatkow zeby totalnym nierobem byl ktos... i tak dziala to wspaniale panstwo Ktos sie jeszcze dziwi inflacji...?

IMG-20230614-WA0003.jpg
                      . .

Comment

• Brawurowa ortografia, gramatyka i składnia

Zgadzam się co do konkluzji @Alix

Jeśli to nie jest jakaś prowokacja to ten kraj robi się coraz bardziej pop%*§€#?"'ny...

Akronim FUBAR (Fucked Up Beyond Any Recognition) został wymyślony przez amerykańskich żołnierzy chyba z myślą o nadwiślańskim bantustanie

Comment

• Zamieszczone przez Pete Zobacz posta
                          Brawurowa ortografia, gramatyka i składnia
                          Zgadzam się co do konkluzji @Alix
                          Jeśli to nie jest jakaś prowokacja to ten kraj robi się coraz bardziej pop%*§€#?"'ny...
                          Przed wami całe serie o podobnych patusach "Beka z Madek"?
                          Na początku jest śmiesznie, a potem komentarze: "po obejrzeniu tego straciłem wiarę w ludzkość"
                          Sprawdźcie i Wy ile wytrzymacie

Comment

Working...
                          X