Już to widziałem ale ciekawe jest, że tylko jeden się potopił. Może stał przy jakiejś szybie czy coś, bo tak by wszystkie renówki popłynęły hehe.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Dowcipy, zarciki.....
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Też widziałem, jest nawet film jak się topi. Ktoś pisał, że miał pecha, bo nie dość że ciemny, to jeszcze stał w takim miejscu niedaleko plaży, gdzie promienie słoneczne, naturalną soczewką i zwierciadłem jakie chyba stworzył widoczny w jego polu widzenia fragment kąpieliska, spowodowały, że z 37 stopni w cieniu zrobiło się tyle, że sie potopiło... Ile w tym prawdy...Myth Busters się tym pewnie zajmą.
Comment
-
............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
to ja mam żart
Polak , Niemiec i Rusek spotykają diabła .
Diabeł mówi - Podajcie mi jakąś jednostkę miary której nie znam , inaczej was zabiję
pierwszy mówi Niemiec - siedem mil morskich
diabeł na to - wiem ile to jest
i zabił Niemca
później mówi Rusek - siedem lat świetlnych
diabeł - wiem ile to jest i zabił Ruska
A ty Polaku ?? - pyta diabeł
W h.j daleko - odpowiada Polak
Diabeł - Nie rozumiem , wytłumacz mi to
Polak - widzisz tamto drzewo ??
Diabeł - widzę
Polak - to jeszcze w pi..u dalej .
Comment
-
O to to mi chodzilo
Tymczasem:
uploadfromtaptalk1439636461026.jpg
Oraz polecany do ostrych potraw sos ktory prawdziwie piecze 2 razy (przy wejsciu i przy wyjsciu)
uploadfromtaptalk1439636516945.jpg
Jako, że powyższe było wulgarne nieco, dodatkowo pouczająca baśń:
5d3f9b81fbdac47ec633f380b50a4519.jpgLast edited by Alix; 15-08-2015, 14:32.............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Dobrze, że są subtitle bo bym tekstu nie zrozumiał...
Last edited by Alix; 20-08-2015, 17:44.............................C I V I C
.
.
Comment
-
............................C I V I C
.
.
Comment
Comment