Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Artykuły i inne śmiechowe :)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• buahahah padłem na ...

Comment

• Hahahah, świetne to . Uśmiałem się równo

Comment

• dobre mi jeszcze takie cos wpadło
        Civic forum
        - jakiś baran w Mustangu chciał mnie wyprzedzic !

Mustang forum
        - jakiś cwaniak w Civicu chciał mnie wyprzedzic !

Tuareg forum
        - zaklinowało mi się mx-5 między osiami... jak wydostac ?

H1 forum
        - zderzyłem się dziś czołowo z kenworthem, uszkodził mi kierunek, gdzie go kupie ?

H2 forum
        - preparaty, które dodadzą bling twoim felom ( ranking )

Comment

• .. śmiać się można ale i bać należy też ? ... potencjalnie nie chciałbym się z kimś takim spiknąć: https://magazynauto.interia.pl/porad...h-,nId,2134090
          ... gwóźdź programu to chyba civic ? .
          Last edited by rambo7; 29-01-2016, 07:59.
          Kierownik Działu Diesla

Comment

• I kto teraz powie, ze civic jest niepraktyczny???
            W drugim rzędzie siedzeń Hondy Civic znaleźć można było czarnego buta, jabłko, chusteczkę, a także… krowę. Nie krówkę (taki rodzaj cukierka), tylko prawdziwą krowę.

Comment

• Z pewnego forum RX-8 :
              Dexell - 2014-08-26, 19:58
              Witojcie
              Ratujta chłopy bo żem zmienił furmanke i musza kupić psewody z fajkami, 4 świcki i 4 zapalnicki, po Waszemu cewki na nie godoją.
              U mnie w starej furmance to miałeś świcki z TEZCO, fajki ruskie ze śmugla i zapalnicki od Grażki ze sklepu monopolospozywcego.
              Furmanka miała 2 kunie i nie mogłem jej zupgradować do 4 bo dyszel był za krótki, to se kupiłem tego REXONA8 co ma kuni że ho ho, w całej wsi tyla nie ma.
              U nos na wiosce to nijak pomocy bo jak godołem z Hanką Potulakową o świckach to ona mówi ze na ŚWIECE to ona nie idzie bo jej psy takim montazu z Jaśkiem, łeb z kszoków wystawał i nafilował ją stary Wyrgacz. Musiała mu przes tsy niedziele loda stawiać po obiedzie, co by sie stary nie dowiedzioł.
              Godołem tysz z dwoma takimi jednymi co mi rekumendowali psewody z fajorami i świcki NGKosa ale te zapalnicki, znacy sie cewki to jusz musza być lepsze bo śkry nie mogą być za kuse cy jakoś tak. Ten REXON8 to gadali ze lubi jak ma dugaśne wytryski.
              To tera mi prowde godojcie cy jak te świcki i kable z fajorami NGKosa takie dobre to moze te zapalnicki NGKosa tysz sie nadadzą. Nie kłomta mnie co bym nie becoł jak ta owca co ma chłopa barana.
              Jak dobre te NGKosy to zapodajta symbolike tych cudeniek to se pekaesem przywieza. Ino wartko bo mi kunie stoją.
              No chyba ze Mażdzine OEMosy najlepse z tych co mi kiesy nie wydrenują.
              Z góra dziekuja za ratunek z opresyji i niech Wom Pan Bucek w dzieciach wynagrodzi.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
              Dexell - 2014-08-28, 19:30
              Witojcie Sumsiedzie Gronek i Sumsiedzie Kojot (niby niewilk, a owce tys poharata)
              U Wos Sumsiedzie Gronek to w gościach nie bylim ale podobno sprawnyś chłop i widzoł żem ze cudeńka robis, a chodzą we wsi słuchy ze jak ćłek sie zafafluni psy okowitce to i gatek nie pozałujes. U Sumsiada Kojota przeca ja jus był jak mi Kajacek te lechtaćki na rotoringach, ginekolował.
              Odwiedzioł bym Wos Wsystkie chłopiska kochane tyla ze mi casu nie stoi ostatnio, a i REXON zeźreć musi w casie takowej podrózy.
              Pisza do Was te zapytajniki bo takie organki to chybaci nie takie trudne do zaimplementowania i mój kumoter co mi tłokowe furmanki nareperowywał rzyci by nie dał. Problema tylko mam o co Wos pytom, bo znalazłem motorny śklep 10 km ode moich dźwi co ma świcki, psewody i zapalnicki, wsyćko ale tylko NGKosy. Maździne OEMosy uświdcys w ASO ale cena TAKA ze jak spadałem ze siedziska to tylko pamientom co mi ich posadzka powiedzioła po zlondowaniu "JUŻ JESTEM PRZY TOBIE".
              W tym motornym śklepie ( https://www.4carslodz.pl/ ) to se zazycyli za zapalnicki 4x215 zł dutków, świcki LK 2x75 zł dutków, świcki LT 2x114 zł dutków i psewody 204 zł dutków. Wsio wysłoby 1442 zł dutków z fakturowym vatosem.
              Kajacku, serdeńko to jak Tyś mi napisoł takie pikne rozeznanie to moze wies gdzie te BHRosy z warianta pierwsego, kupić w Polsce i wiela takowe cudeńka stoją. Sukołem po tym pieruńskim neciku ale kruca fuks, zem nic nie uświadcył.
              Śle pozrowienia i oby Wom sie w zyciu układało, bo zycie jest jak śachy, ros posuwos królowom, a ros bijes kunia.
              +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
              Dexell - 2014-09-22, 22:39
              Gronek napisał/a:
              "Naturalnie można na raty ale pamiętaj, ze wadliwy przewód zapłonowy może być przyczyną uszkodzenia cewki w skrajnym przypadku. "

Oj Gronku, jako zeksuolog z papierem, nie powinieneś zezwalać na stosunki przerywane. Wadliwy przewód reprodukcyjny powoduje zaburzenia wytrysków śkrących. W efekcie nie powstają dzieci-błyskawice tylko sadzowe bękarty. Jak będziesz tak głaskał plecki to puszczam na Ciebie dzwonka do Lwa Starowicza.
              Last edited by lybra; 09-06-2017, 12:47.
              Honda Hybrid 3,4L/100km
              sigpic
              https://www.civicforum.pl/showthread...979#post323979

Comment

• tekst w ogłoszeniu przedni. Nie wiem czy młodzież wie do czego to jest, ale w skansenie tego nie znajdą https://www.olx.pl/oferta/mini-cep-d...tml#45d6c3c163
                Kierownik Działu Diesla

Comment

• A nuż ktoś się boi, że zaśpi na jutrzejsze Polska-Japonia w Tokio ;-)

Czy jest lepszy sposób na rozpoczęcie dnia niż aktywność fizyczna? Odkryj z nami różnorodne dyscypliny, porady i ciekawostki sportowe.

Comment

Working...
                  X