Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Filmiki / Fotki / reszta śmieszności :)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Podejrzewam , że się nie wytłumaczy wygląda mi to na jakiegoś małolata który się nudzi w domu a na czacie na którym przesiadywał i się wyżywał zablokowali mu IP , ale w sumie kiedy ja się tu zalogowałem też na początku byłem jakoś sceptycznie nastawiony do wszystkiego , nie traktowałem forum poważnie , mało sobie robiłem z regulaminu , zarobiłem nawet jakieś ostrzeżenie ale jak widać do wszystkiego trzeba dojrzeć
    Profesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam

Comment

• hardkorowa jazda w szczecinie slisko!

masakra!

Comment

• dobre dobre nie chciał bym byc w takiej sytuacji ale ten w czerwonym by mogł jeszcze to opanowac ale panika robi swoje

Comment

• ja jakbym tak zjezdzal to bym sie postaral autko obrócić i wtedy nad nim trosze zapanowac
          a tak w ogole to za takie wypadki i taki stan drog to odszkodowanie powinno byc od miasta! w koncu to ich wina ze drogi w takim stanie sa ;P

a to chyba ta sama ulica
          Last edited by majkelfu; 04-01-2010, 12:55.
          sigpic

Comment

• majkelfu dobrze prawi powinni się obrócić

Comment

• pewnie reczny i skret kolami na maksa bylo do wyprowadzenia a nie taka jazda i czekanie na bum bum

Comment

• nagrywajacy komentuje jak szpakowski

Comment

• Polska bez komentarza .....
                  VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA

"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
                  powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
                  Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."

Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

• Ja mam Dzien w dzien takie drogi mieszkam w górach i jak patrze na takich niedzielnych kierowcow to mi ich żal poprostu .Taka górka to nie górka.
                    Sytuacja jak najbardziej do opanowania ale co Z tego jak prawko sie w kiosku kupiło.

Sie nie umiało a sie zapomniało.Polscy kierowcy najlepsi w górach wtedy widać czy ktoś jeździć umie czy raczej nieumie.

Dziś np .Koło pracy podjazd taki że prawie żadem, brukowany, prawie zero sniegu,
                    a pacjent z pół godziny ruszał pod górke.Opór gaz i wbijał dwójke i opór
                    chyba pół bieżnika spalił biedaczek.

a wystarczyło cofnąć i sie delikatnie rozpedzić albo ruszyć delikatniej.

Comment

• ja mam na szczescie na osiedlu dosc płasko ale nie odsniezaja nigdy i niczym nie sypia wiec zabawa przednia znaczy tylnia bo tylem zanosi
                      sigpic

Comment

• iGun

Przeglądając collegehumor natrafiłem na wkurzonego czarnucha w... Hondzie ;P

Pozdrawiam wszystkich cieplutko!
                        Jakby jakiś link przeze mnie zamieszczony nie działał (z moich wstawek) proszę o prywatną wiadomość. Wrzucę ponownie.

Comment

• hehehe mam taką zabawkę ale ludzi nie zabijam ;P a jazda to sama przyjemność

Comment

• hehe musze sobie to sciągnąć na ipoda dobre na odstresowanie
                            moja koHanka - Satin Silver 1,4is EJ9

Comment

• To jest skandal, zablokować mnie na forum poprzez to ze ktoś ukradł mi mojego sprzęta...

Mogę się tylko domyślać że ten kto mnie zablokował chciał mi zamknąć usta i sam brał udział w kradzieży...

Comment

• O w mordę.. popytam w Łodzi, może ją widzieli !

PS. Ty mały sabotażysto

Comment

Working...
                                X