Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Filmiki / Fotki / reszta śmieszności :)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ech ci faceci

Dlaczego faceci nie powinni dawać rad...
    Załączone pliki

Comment

• Jaki lolek z tego gościa buahahaha

Comment

• Hahahha, w jego słowach na pewno jest "drugie, ukryte znaczenie" , w którym jest właśnie rozwiązanie problemu tej niewiasty. Faceci są dobrymi doradcami

Comment

• tia..dont worry... by happy;D

Comment

• sęk w tym czy "bimbające pisiorki na mrozie" są atrakcyjne ??
            Chyba neee

Comment

• W takim razie jak reprezentantkę potencjalnych odbiorów naszego antydepresatora
              Prosimy o sugestie , jakąś cenną radę co byłoby dobre

PS. Bimbające pisiorki .....dobre to , jak patrze za okno jest -15st. nawet nie wiem czy by bimbały -sen zimowy jak nic
              Profesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam

Comment

• Kto kolwiek widział kto kolwiek wie

Wczoraj poźnym rankiem, w okolicach Oborników Śląskich skradziono mi furę z nawozem, tzw. gnojem jak by ktoś nie wiedzał...

Kto wie o złoczyńcach co kolwiek to pisac pw. w nagrode gratis rozrzuce jedna fure na jego polu.

tak wyglada moja fura :

a nawoz mniej wiecej tak :

Comment

• szkoda a takie fajne alu miala;D

Comment

• robione na zamowienie byly

Comment

• U mojego sąsiada widziałem tego furacza....

Co z nagrodą?
                      ビートル ジョン

Comment

• ze tak powiem ... ta sprawa mi smierdzi

Comment

• alez piekne alusy jak odzyskasz furacza koniecznie załuż rozpórki na kielichy by fura nie kląkła
                          a mi łostatnio pokła dontka koło wyntla

Comment

• Bariah dostał bana , okazało się że miał wykupioną polisę AC i razem ze znajomym uknuł spisek w celu wyłudzenia kosmicznego odszkodowania z kradzieży, niestety został przyłapany jak rozbierali furę na części u kolegi w stodole , prokuratura postawiła mu zarzuty , Bariah do niczego się nie przyznaję , pobrano próbki DNA z nawozu i Bariaha okazało się że jest to samo , dostał zawiasy i bana na forum , nie wiem jak wy , zawiasy to nic ale bana ? Ja bym ze sobą skończył
                            Profesjonalna wymiana podświetlenia zegarów EJ9 na diodowe SMD idealnie równomierne światło na każdej cyfrze - dział sprzedam zapraszam

Comment

• Tak czytałem w "Fakcie"-tym furaczem przewoził napis z Oświęcimia.......

Za 7 dni ma otwartą furtkę-może się wytłumaczy przed forum.
                              A ta fura u sąsiada to sie okazało że ma zamontowany wał na tylne koła-sąsiad lubi podrifftować w zimie.Nawet nie wiedziałem że taki mocarz w modach
                              ビートル ジョン

Comment

Working...
                              X