teraz to juz po ptakach z tym odwolaniem...
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Szkoda całkowita co robic??
Collapse
X
-
zobaczymy jak to rostrzygna oni.
juz ogolnie po wykonaniu zdjec przez rzeczoznawce moge sobie robic ze swoim autem to co mi sie zywnie podoba takze skorzystalem z tego prawa! a jak beda chcieli je zobaczyc to nie ma problemu moge wskazac miejsce jego pobytu bo auto dalej stoi w takim stanie jak bylo! daleko go nie sprzedalem bo znajomemu i ubezpieczyciel wcale nie musi wiedziec tego ze je sprzedalem! pozyjemy zobaczymy
Pozdrawiam
Comment
-
Zamieszczone przez stanio15 Zobacz postazobaczymy jak to rostrzygna oni.
juz ogolnie po wykonaniu zdjec przez rzeczoznawce moge sobie robic ze swoim autem to co mi sie zywnie podoba takze skorzystalem z tego prawa! a jak beda chcieli je zobaczyc to nie ma problemu moge wskazac miejsce jego pobytu bo auto dalej stoi w takim stanie jak bylo! daleko go nie sprzedalem bo znajomemu i ubezpieczyciel wcale nie musi wiedziec tego ze je sprzedalem! pozyjemy zobaczymy
Pozdrawiam
Comment
-
beda chcieli zobaczyc to zobacza! stan auta jest taki sam jak po kolizji nic w nim nie bylo robione wiec niech sobie patrza!
jak by nie bylo musza zajac nowe stanowisko w tej sprawie!
w dzien kolizji auto bylo moje i to nie moja sprawa ze rzeczoznawca ocenilal to tak a nie inaczej! teraz nic tylko czekac. sprzedalem auto bo na to nakladlo sie wiele czynnikow a dokladnie brak czasu i mieszkanie w 2 miastach praktycznie jednoczesnie oddalonych od siebie o 300 km zycie jednym slowem zycie nie dopilnuje sie wszystkiego!
czekam na odpowiedz TUW TUW jak by nie bylo
pozdrawiam
Comment
-
Ta cała firma TUW TUW nadaje sie do tarcia chrzanu!! nie posiadaja nawet kompetentnych pracowników!!
od odwolania minelo juz prawie 3 m-ce a oni jeszcez nie odpowiedzieli!!!
po liczbych telefonach i nekaniach udalo mi sie wresz cie rozmawiac z jakas kobieta z samej centrali z warszawy i zapewniala mnie ze dostane odpowiedz maksymalnie za tydzien od tego telefonu! owy tydzien mina i nic!!
To wszystko tak naprawde nadaje sie tylko do UOKiK!!!!!!!! kompletne olewanie poszkodowanego!!
nalezy sie jakies wyrownanie czy sie nie nalezy jakas odpowiedz powinienem dostac a tu nic!! tragedia
Comment
Comment