Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szkoda całkowita co robic??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

teraz to juz po ptakach z tym odwolaniem...

Comment

Dokładnie....

Comment

zobaczymy jak to rostrzygna oni.
        juz ogolnie po wykonaniu zdjec przez rzeczoznawce moge sobie robic ze swoim autem to co mi sie zywnie podoba takze skorzystalem z tego prawa! a jak beda chcieli je zobaczyc to nie ma problemu moge wskazac miejsce jego pobytu bo auto dalej stoi w takim stanie jak bylo! daleko go nie sprzedalem bo znajomemu i ubezpieczyciel wcale nie musi wiedziec tego ze je sprzedalem! pozyjemy zobaczymy
        Pozdrawiam

Comment

Zamieszczone przez stanio15 Zobacz posta
          zobaczymy jak to rostrzygna oni.
          juz ogolnie po wykonaniu zdjec przez rzeczoznawce moge sobie robic ze swoim autem to co mi sie zywnie podoba takze skorzystalem z tego prawa! a jak beda chcieli je zobaczyc to nie ma problemu moge wskazac miejsce jego pobytu bo auto dalej stoi w takim stanie jak bylo! daleko go nie sprzedalem bo znajomemu i ubezpieczyciel wcale nie musi wiedziec tego ze je sprzedalem! pozyjemy zobaczymy
          Pozdrawiam
          Masz rację- nie musi, ale może chcieć zobaczyć auto. Poza tym, żeby się odwoływać, auto, którego dotyczy sprawa musi być Twoją własnością, a nie własnością znajomego, któremu sprzedałeś samochód

Comment

beda chcieli zobaczyc to zobacza! stan auta jest taki sam jak po kolizji nic w nim nie bylo robione wiec niech sobie patrza!
            jak by nie bylo musza zajac nowe stanowisko w tej sprawie!
            w dzien kolizji auto bylo moje i to nie moja sprawa ze rzeczoznawca ocenilal to tak a nie inaczej! teraz nic tylko czekac. sprzedalem auto bo na to nakladlo sie wiele czynnikow a dokladnie brak czasu i mieszkanie w 2 miastach praktycznie jednoczesnie oddalonych od siebie o 300 km zycie jednym slowem zycie nie dopilnuje sie wszystkiego!
            czekam na odpowiedz TUW TUW jak by nie bylo
            pozdrawiam

Comment

czekam i czekam na odpowiedz od tej firmy zakichanej i nic!! a odwolanie wyslalem 24 grudnia!!! masakra co za imbecyle

Comment

Oni zawsze mają czas... Zadzwoń do firmy, powiedz w jakiej sprawie, numer szkody pewnie bedziesz musiał podać i moze się czegos dowiesz.

Comment

No ja ze trzy latka temu też miałem "dzwona",nie ze swojej winy.Ubezpieczalnia również orzekła szkodę całkowitą.Zapłacili,auto zrobiłem,jeszcze pare stówek zostało i jeżdżę nim do dzisiaj.

Comment

Ta cała firma TUW TUW nadaje sie do tarcia chrzanu!! nie posiadaja nawet kompetentnych pracowników!!
                    od odwolania minelo juz prawie 3 m-ce a oni jeszcez nie odpowiedzieli!!!
                    po liczbych telefonach i nekaniach udalo mi sie wresz cie rozmawiac z jakas kobieta z samej centrali z warszawy i zapewniala mnie ze dostane odpowiedz maksymalnie za tydzien od tego telefonu! owy tydzien mina i nic!!
                    To wszystko tak naprawde nadaje sie tylko do UOKiK!!!!!!!! kompletne olewanie poszkodowanego!!
                    nalezy sie jakies wyrownanie czy sie nie nalezy jakas odpowiedz powinienem dostac a tu nic!! tragedia

Comment

Working...
                    X