witam mam pytanko, przed chwilą miałem kontrole i przyczepili się ze nie mam nalepki kontrolnej i homologacji tylnych lamp i wystawili mi pokwitowanie zatrzymania dowodu ale najlepsze jest to że dowód mi oddali razem z prawkiem i dowodem osobistym i co spalić te pokwitowanie. ????
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zatrzymanie dowodu...
Collapse
X
-
Jak masz dowód rejestracyjny to takMoja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
-
Na pewno powinni zabrać dowód rejestracyjny. Inaczej to nie ma sensu. Po prostu się zakręciliMoja była: Honda CRX del Sol VTi B16A2
Moja była: Honda Civic '92 EG8 1.5 (D15B7) automat (V gen) sedan 4D wer. USA
TPGarage - MECHANIKA - DIAGNOSTYKA - KLIMATYZACJA - WULKANIZACJA - SPAWANIE TIG/MIG - SPAWANIE PLASTIKÓW - PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH - WARSZAWA I OKOLICE
OGLĘDZINY SAMOCHODÓW PRZEZ ZAKUPEM - WARSZAWA I WOJ. MAZOWIECKIE
Comment
-
Jeśli dali Ci pokwitowanie to jest tak jak chłopaki piszą czyli na 100% powinni zabrać dowód rej. który był by do odbioru w wydziale komunikacji po dokonaniu i przejściu przez twoje autko przeglądu technicznego.
Pokwitowanie to się wydaję po to żeby ci wszyscy idio.... którzy siedzą za biurkami wiedzieli że rzeczywiście został Ci zabrany dowód a i również żebyś się mógł poruszać swoim autem bo spełnia on też rolę tymczasowego dowodu, przeważnie na 5 lub na 7 dni, pewnie gdzieś to jest napisane ale to zależy od miśka na ile wystawi.
Comment
Comment