Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Urzędy i inne problemy :|

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Urzędy i inne problemy :|

Hej chłopaki, mam małego problema od niedawna jestem posiadaczem hondy civic VI 5d liftback 95'

którą to zakupiłem w komisie na fakture vat. faktur wystawił na 4000 zł zapłaciłem 5800 zł wiem mój błąd, nie powinienem sie zgodzic. i tu pojawia sie moje pytanie (moze ktos mał podobnie) czy nie bedzie z tym zadnych problemów w US. Podatek teoretycznie płaci zbywca lecz miałem podobny troche przypadek wczesniej z tym ze auto było sprowadzane (bez blach) i róznica miedzy sumami wynosiła ok 6.500 zł

i jeszcze jedno pokrewne pytanie czy jest szansa aby US uwierzył w kwote 4000 zł za takiego civiczka :>

Wiara w cene nie ma znaczenia. Wycenia Ci z katalogu

Comment

Dokladnie jest tak jak mowi krs1980

Oni maja swoje ceny podane w swoich sprytnych katalogach

Comment

Jeśli Ty kupiłeś auto to czym się przejmujesz, w takim przypadku to KOMIS na fakture opłaca US, Ciebie za to nic nie interesuje i nie powinienes mieć żadnych problemów.
        Pozdrawiam

Comment

On nie ma problemu tylko martwi sie tym ze czemu komis ma placic mniej :P

Comment

Ja nawet nie wieże w 5800 a co dopiero 4tysie.

Comment

Od wiary jest kosciól :P

Comment

ej ale tu sie rozchodzi o to ze US wzywa takich jak ja w roli "swiadków" z pytaniami typu. jak było na prawde :> czego wolał bym uniknąc i chcialem wypadac tę magiczna granice jakimi sprawami tudzież od jakich sum zaczynają sie interesowac ;] wszystkie przypadki jakie znalazłem na necie odznaczaja sei znaczną róznicą sum a u mnie jest taka nie wielka ;]

Comment

Jak to mozliwe? Utargowales sie bo auto bylo bite czy jakas powazna usterka i dlatego tak tanio. I tak ci tego nie sprawdza

Comment

Working...
                  X