Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rząd złupi właścicieli starych samochodów

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Rząd złupi właścicieli starych samochodów

Witam , przeglądałem to jakiś czas temu ale pomyślałem , że nie wszyscy mogli o tym słyszeć więc podaje :
    Koniec akcyzy na samochody. Zastąpi ją podatek ekologiczny, który mocno uderzy we właścicieli starych aut. Za piętnastoletni wehikuł trzeba będzie płacić co roku nawet trzy tysiące złotych. Nowy podatek ma być naliczany bowiem w oparciu o poziom emisji spalin.
    Więcej na Rząd złupi właścicieli starych samochodów - Gospodarka - Dziennik.pl

Narazie projekt oddali do ponownej analizy.Ten projekt niema szans wejscia w zycie.

Comment

No w Europie tak jest to u nas kiedyś też powinno. Jak mam kata, to chyba tak źle nie będzie (?).

Comment

tutaj już chyba nię będą patrzeć na kata tylko auta produkcji do któregoś roku.

Comment

to jest nie normalne , jakby Polacy mieli kase na nowe auta to by nie kupowakli starszych sprowadzanych z zagranicy . gdybym miał kase to ............................ i tak bym kupił hankę V gen

V GEN, NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA
          VGEN NAJWAŻNIEJSZY GEN W MOIM DNA

"...Mnóstwo ludzi marzy o sukcesie. Według mnie, sukces można osiągnąć tylko dzięki
          powtarzającym się porażkom, które ciągle należy analizować.
          Tak naprawdę sukces to 1% pracy wykonanej w 99% dzięki niepowodzeniom..."

Soichiro Honda - Honda Corporation

Comment

Spokojnie dementuję :
            MotoEL - Elblšski Serwis Motoryzacyjny

Comment

juz byl 2 lub 3 razy ten projekt w sejmie za kadencji innych zlodzieji!i nie przeszedl to i teraz nie przejdzie!owszem moge im placic ten podatek!ale dopiero wtedy gdy zrobia nam drogi jak np w niemczech lub innych krajach.a jak narazie to niech sie....no wiecie

Comment

A wiecie jak jest w Anglii? Tam za oddanie starego grata gość dostaje 1000 funtów, a przy zakupie nowego w salonie dostaje 1000 funtów upustu!!! W ten sposób radzą sobie z kryzysem.
                Szkoda że w Polsce można tylko o tym pomarzyć...
                sigpic
                UFO, 1.8 Sport
                Chcesz instrukcję serwisową? Mam ją tu

Comment

Working...
                X