Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ile czeka się na zdjecie z fotoradaru niemieckiego

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ile czeka się na zdjecie z fotoradaru niemieckiego

Witam.Wiecie może ile czeka się na zdjecie z fotoradaru niemieckiego.Miałem pecha ostatnio i trafiłem na autostradzie.Jechałem 20-30 więcej na ograniczeniu do 120km/h.Pociągnie za kieszeń i to mocno.

Witam, nie chcialem zakladac nowego tematu, a tez mam pytanie :P a wiec kupilem 2 tygodnie temu samochod, honde, o ktorej zakladalem zreszta temat , a wiec sprawa jest taka ze poprzedni wlasciciel ma ubezpieczenie do 25 czerwca, dodam ze ubezpiecozny jest w uniqa, jako ze jestem poczatkujacym kierwca, to oplaty beda duze, mimo to sprawdzalem na necie i wyszlo mi ze w allianz bym mial najtaniej, tak wiec pytanie mam, czy musze jakos zglosic tamtej firmie ze nie przedluzam umowy tamtego kolesia? czytalem tez ze jak nie bedzie ciaglosci w oc to sie placi jakies kary, poinformowanych w sprawie prosze o rade :P

Comment

witam.musisz wypowiedziec umowe bo oni automatycznie ja przedluza.nie sprawdzaj cen przez internet bo moga oszukiwac.lepiej osobiscie udac sie do ubezpieczalni i sie zapytac.

Comment

aha, a co z kara jesli nie bedzie ciaglosci? i z wlasnego doswiadczenia, gdzie jest najtaniej?

Comment

jak wypowiesz im umowe to juz nie bedzie ciaglosci.ja mam w hdi i place 760 zl na rok.mam 50% znizek od ojca i zwyzki za raty i za wiek.z tego co wiem to najtansze jest mtu

Comment

spoko, to pojde i dopytam co i jak, w kazdym badz razie dzieki za odpowwiedz

Comment

Working...
            X