Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Masz Auto w wieku 25 lat - PZM daje 70% zniżki !

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Masz Auto w wieku 25 lat - PZM daje 70% zniżki !

Dla wszystkich zainteresowanych przypominam o możliwości opłacenia ubezpieczenia OC ze sporą zniżką pod warunkiem członkostwa w automobilklubie.
    Więcej tutaj: https://klasyczny.com/70-znizki-na-u...zenie-klasyka/

Zapraszam Wszystkich korzystających z tej możliwości o przedstawienie plusów i minusów tej opcji, minusy chyba muszą być? , bo chyba nie ma tak dobrze, opłaty w PZM za członkostwo też chyba trzeba robić .
    Last edited by rambo7; 27-12-2016, 07:36.
    Kierownik Działu Diesla

Właśnie dzisiaj ubezpieczyłem mojego starego Fiata 126p w PZU korzystając z powyższej zniżki.
    Minusów żadnych na razie nie widzę - ubezpieczenie jest normalnym ubezpieczeniem OC bez żadnych kruczków, tyle, że dużo tańsze dzięki tej dodatkowej 70% zniżce.
    Członkostwo w klubie wiąże się faktycznie z opłatą, ale tak czy tak dalej się to opłaca.

Na moim przykładzie:
    - dotychczasowy ubezpieczyciel (Aviva) za przedłużenie zażyczył sobie 650 zł
    - najtańsze w necie znalzłem za 360 zł (w AXA)
    - w PZU zapłaciłem 170 zł, a roczna składka członkowska w klubie zrzeszonym w PZMocie wyniosła mnie 78 zł. Także sumarycznie dalej jestem 100 zł do przodu.

Dodatkowo klub, który ja wybrałem to SOS PZMot. A dokładniej polegało to na wykupieniu ubezpieczenia Assistance w PZMocie (przez ich stronkę online https://assistance.pzm.pl/), co jednocześnie skutkuje zapisaniem do klubu PZMot. Także wszystko online wyklikałem, online zapłaciłem, a po tygodniu przyszła do skrzynki karta członkowska. Regulamin klubu przeczytałem i samo członkowstwo nic ode mnie nie wymaga poza opłaceniem tej składki, a daje w sumie benefity - czyli ten asisstance i zniżki w róznych punktach partnerskich.

To na razie tyle - jakbym coś kiedyś odkrył, że jest jednak nie tak, to na pewno dam tu znać.
    Jest: 1985 Fiat 126p 650E, 2019 Jeep Compass 4x4 1.4t
    Były: 2002 Honda Civic Sedan 1.6 VTEC, 2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC

Comment

Working...
    X