Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Ubezpieczenie IX gen.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ubezpieczenie IX gen.

Witam.
    Auta są już prawie rok na rynku przyjdzie czas pogadać znowu z ubezpieczalnią. Czy ktoś już płacił za drugi rok i ile jak można wiedzieć.

Odświeżę trochę bo nadal nikt się nie wypowiedział. Opłacał już ktoś ubezpieczanie za następny rok?

Comment

Odezwij się do mnie, to Ci znajdę coś ciekawego. Jeden z punktów mam m.in. w ASO Hondy
      sigpic

Comment

No to podaj przykładową ofertę załóżmy dla auta rocznego w wersji Comfort 4D z przebiegiem około 15k (inni też chętnie posłuchają).

Comment

obecnie otrzymałem ofertę z Allianz OC+AC+NNW wartość auta wyliczona na 58 800 zł brutto cena ubezpieczenia to ~1800zł jak wygląda to u Was ?

Comment

U mnie za Civica 5D 1.8, biorąc pod uwagę jedną małą szkodę z AC, przebieg ok 14.000 km wyszło 2200 zł. PRz

Comment

W PZU jest teraz promocja na pakiet za około 2000 dla osób, które mają nowe auto (dotyczy tylko 2 roku użytkowania).

Dodatkowym atutem jest fakt, że nie biorą pod uwagę szkód.
              C I V I ɔ - It Drives You. Mój R18Z4.

Comment

honda Civica 5D 1.8,sport auto roczne 13000 przebiegu Ergo Hestia OC+AC+NNW premium 1700 zl na rok auto wycenione na 58000 zl. Jak kupowałem nowe 2100 zl w Krakowie a np. w Rybniku było już 2500 zl
                Last edited by mizer78; 12-05-2014, 15:59.

Comment

Ja ubezpieczałem w PZU jakoś w marcu Civic 5D,1.8 sport,2010r cały pakiet OC-AC-NWW opcja serwis,zniżki pełne 60% płaciłem nie całe 2100 zł na rok.
                  MOJA CZARNULA - http://www.civicforum.pl/showthread....455#post240455

Comment

Ja właśnie będę opłacał pakiet ubezpieczeń za moją Hankę. Pierwsza rejestracja była 01.2013, a rocznikowo to 2012, przebieg ok. 20.000 km. Kontynuacja w Allianz pełny pakiet dealerski niecałe 1700 zł za rok, wyliczona wartość auta 55 tyś zł.
                    Honda Civic IX HB 1.8, Ford Focus MK4 ST

Comment

Working...
                    X