Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Koszt ubezpieczenia!!!

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Koszt ubezpieczenia!!!

Witam!!!
    Może ten wątek jest niezbyt mądry ale słyszeliscie ze niektóre ubezpieczalnie nakładają 20% WZWYŻKI przy zakupie ubezpieczenia dla posiadaczy hondy civic??? Ja dzis będac w HDI uszłyszałem nowine. Wiecie czy to możę tylko HDI czy ogólnie ubezpieczalnie wprowadziły te przepisy???
    Kupić honde jest łatwo... nie łatwo kupic dobrą

dziwna sprawa ;p ale w takim razie zastanawiam sie ile jest zwyzki dla posiadaczy bmw seri 3 lub golfa ;p

Comment

ja bym jeszcze wzwyżkę za Tuning dorzucił

Racja, to niezbyt mądry wątek.

Comment

Podobno w zeszłym roku było duzo wypadkow spowodowanych przez wlascicieli hondy civic i firma hdi podniosla skladke na te auta. tak mi mowil koles w biurze
        Kupić honde jest łatwo... nie łatwo kupic dobrą

Comment

zmień agenta ktory ci to sprzedał Bo pewnie walnął Ci jakiegoś smuta i dobrał Ci droższe ubezpieczenie albo cos w tym stylu

Comment

Tez jestem za tym zebys uciekał od tamtego oszusta

Comment

Witam
              Mam pytanie odnośnie ubezpieczenia,które wkrótce będę musiał zapłacić.Civic 1.3.Zarejestrowany na tatę pełne zniżki i ja współwłaściciel,ile gdzieś będę musiał zapłacić i jaką firmę polecacie,poprzedni właściciel miał w pzu,i chyba zniżek nie miał bo trochę zabulił za to oc
              Taki tam Civic 1.3:-)

Comment

wylicz sobie na kalkulatorach OC np cuk.pl itp

Comment

Zamieszczone przez greg4uk Zobacz posta
                  wylicz sobie na kalkulatorach OC np cuk.pl itp
                  Słyszałem opinie ,że zawyżają trochę ale sprawdzę z ciekawośći
                  Taki tam Civic 1.3:-)

Comment

Working...
                  X