Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zgubiłem dowód rejestracyjny+ubezpieczenie/prawojazdy/dowód os. -dosłownie wszystko

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• zgubiłem dowód rejestracyjny+ubezpieczenie/prawojazdy/dowód os. -dosłownie wszystko

Witam mam pytanie odnośnie tego gdzie i ile będzie kosztować przede wszystkim wydanie nowego dowodu rejestracyjnego i ile kosztuje tak jak i reszta dokumentów a także to ile będzie trzeba czekać na ich wydanie. Pozdro

Dowód rejestracyjny, prawo jazdy, dowód osobisty - w Gminie. Koszta: są na stronie twojej gminy (ale i tak wszędzie są takie same). A ubezpieczenie - zgłoś się o wtórnik polisy do ubezpieczyciela - nie sądzę, żeby to cokolwiek kosztowało.

Comment

słyszałem do urzędu miasta i że szczerze jest z tym wszystkim brzydko mówiąc trochę 'pierdo^^nia'... jesteś pewien że wszystko jestem w stanie załatwić w gminie? zbyt pięknie to brzmi...

Comment

Dowód rejestracyjny niekoniecznie w gminie-w nielicznych placówkach są Wydziały Komunikacji.Muszisz ustalić gdzie podlegasz i szukać albo Powiatowego albo Wojewódzkiego Wydziału Komunikacyjnego.Tam wydadzą Ci wtórnik
        ビートル ジョン

Comment

wtórnik tzn? kopie? i ile do kosztuje? dużo z tym kręcenia? sorry za taki natłok pytań ale trochę panikuje.

Comment

może się jeszcze trochę wstrzymaj z tym wyrabianiem, może znalazca ci odeśle albo się z Tobą skontaktuje

Comment

i takiego uczciwego znalazcy Ci życzę,
              jeśli chodzi o ubezpieczenie w warcie miałem jeszcze miesiąc polisy i już wydać nie chcieli w normalnych przypadkach wydają bez szemrania

Comment

ok dzięki chłopaki... poczekam jeszcze z tydzień-ale szczerze mam lekki kwas z dojazdami do pracy bez dokumentów na ryzykanta heh

Comment

zwyczajnie trzeba zastosować zasadę harcerz pije i pali tak by go nie złapali

Comment

Zamieszczone przez grodzki20 Zobacz posta
                    wtórnik tzn? kopie? i ile do kosztuje? dużo z tym kręcenia? sorry za taki natłok pytań ale trochę panikuje.
                    A tego to nie wiem bo nie miałem takich sytuacji,ale jest przeciez 21 wiek-odpalasz gogla i szukasz.........mój dzieciak to nawet wie
                    ビートル ジョン

Comment

Working...
                    X