Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda KEMAG Bielsko - Biała

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Honda KEMAG Bielsko - Biała

Witam wszytkich.
    Noszę się z zakupem nowej Hondy Civic. Byłem dzisiaj w salonie w Bielsku i dzonałem szoku. Aż trudno uwierzyć, że w czasach gdzie sprzedaż samochodów spada można z taką niechęcią traktować klienta ( pomimo tego że jest zdecydowanym nabywcą ).

no i co z tego powodu?mamy płakac? ze cie tak potraktowali?

Comment

To po co to forum?

Comment

I myslisz ze wszyscy pojedziemy tam z foru m i cos zrobimy?
        To jak cie potraktowali swiadczy tyko o nich. Ale forum nie jest od skarzenia sie tylko od pomocy. Szukasz zródła wyzalenia sie? szukaj gdzie indziej

Comment

tak masz racje. sprzedawcy jeżdżą golfami i myslą że w salonie hondy pracują za karę. trzeba pojechać od razu z takim frajerem albo dać mu w ząb

Comment

Napisałem swoją opinię na temat tandetnego, moim zdaniem salonu sprzedaży. Chyba o to tutaj chodzi, żeby ludzie którzy interesują tą marką mieli pogląd gdzie jest np. najlepsza obsługa a gdzie nie warto jechać. Byłem w czterech salonach zanim zdecydowałem się, gdzie kupię auto. Na Śląsku nie jest to problem bo jest ich sporo.
            Moim celem nie było użalanie się nad sobą a podzielenie się swoim doświadczeniem.
            Info dla tych którzy nie będą doszukiwać się w moim poscie żalu i zgryzoty:
            najlepszą ofertę i obsługę utrzymałem w firmie JKK w Katowicach.

Comment

Ja bylem w KEMAG Bielsko - Biała z prośbą o sprawdzenie vinu mojego nowego sprowadzonego nabytku, to było moje pierwsze i ostatnie wejście do tego serwisu, zero pomocy ,zero profesjonalizmu ,zero podejścia do klienta ,zero jakiej kolwiek porady DNO.

Comment

Witam

Też miałem takie same odczucia w salonie W Bielsku więc pojechałem do innego salonu bliżej miejsca zamieszkania do Katowic a dokładniej do salonu Autokopex gdzie byłem bardzo dobrze obsłużony i tam oczywiście zamówiłem Civica4D.

Comment

Również byłem w salonie w Bielsku, co prawda na dziale cześci obsługa ok co do działu sprzedazy samochodów nie mogę się wypowiedzieć. Na codzień także pracuję w salonie samochodowym u konkurencji i dziwi mnie takie podejście do potencjalnego klienta....wstyd i tyle.

Comment

Niestety czas leci nieubłagalnie, ale jak w KEMAG Bielsko Biała była fatalna obsługa i podejście do klienta tak dalej mimo upływu czasu jest. Odradzam Wszystkim ten salon a w szczególności serwis.
                    Kompletny brak profesjonalizmu, podejście do klienta zerowe a nawet wulgarne.
                    Omijać tych Panów z daleka.

Comment

Można prosić o więcej szczegółów ? Wybieram się tam niedługo... Jeśli nie tam to gdzie najlepiej w okolicy Bielska?

Comment

Witam czy coś się ostatnio w ASO w Bielsku zmieniło? pytam bo będę tam najprawdopodobniej oddawał samochód na lakiernie.
                        Czy oni mają swoją lakiernie czy oddają samochody gdzie indziej?

Comment

Nie zgadzam się z z opinią jak TERAZ tam jest. Kiedyś w dziale sprzedaży pracował facet taki grubszy koło 40 i faktycznie olewka totalna, kiedyś moja narzeczona mu pocisneła bo próbował nam wmówić, że z tym numerem vin kolor powinien być inny i mamy jakiegoś przeszczepa (moja poprzednia Honda która również jest tutaj na forum) Lakiernik przyszedł bo się wręcz założyli i oczywiście gruby racji nie miał ale wracając do tematu jak jest TERAZ:

1. MIŁA OBSŁUGA!!! w szczególności na dziale części, chociaż sprzedaż samochodów tak samo jest ok, ja tam się czuje jak u siebie w domu
                          2. Mechanicy spoko, robotę zawsze mam zrobioną bardzo dobrze. (zawsze sprawdzam wykonaną usługę)
                          3. Ceny, moim zdaniem jeszcze przystępne

Jestem tam stosunkowo często, jak wychodzi nowy model albo mają coś nowego to zawsze tam jestem.
                          Moim zdaniem serwis jest super. Jeśli chcecie wiedzieć jak traktują ludzi z pogardą to zapraszam do FIATA do Bielska.
                          Miałem Bravo II Maseratti Blue 1.9 multijet 150km i dbałem o niego tak że głowa mała (stan techniczny super-jak dbasz tak masz) to jak nim przyjeżdżałem na serwis , kontrole itp a zostawiałem nie mało pieniędzy to zawsze miałem wrażenie, że mają mnie w dupie bo nie chce kupić nowego TIPO ogólnie makabra.

Także serwis KEMAG w BB jest moim zdaniem bardzo dobrym serwisem.
                          Zapraszam do obserwowania i komentowania: RED ===DREAM===TYPE R

Comment

Working...
                          X