Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pomoc przy sprawdzeniu auta przed zakupem?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pomoc przy sprawdzeniu auta przed zakupem?

Czy ktoś jest w stanie pomóc sprawdzić auto przed zakupem? Obejrzeć czy wszystko ok.

Pytałem raz ASO Autokopex (koło Ikei - masz blisko) o przegląd przed zakupowy - coś 100 z plusem ale dopytaj się sam.

Comment

Popytałem i koszt op 220 do 300 w zależności od aso. Gdzie polecacie dumnicki bytom, hamol gliwice i najdroższy autokopex?

Comment

Jesli mnie pamięć nie myli Dumnicki miał nienajlepsze opinie użytkowników.
        Joe jest zadowolony z Autokopexu jako serwisu. O trzecim nie słyszałem opinii.

Comment

Zamieszczone przez syriuszteam Zobacz posta
          Jesli mnie pamięć nie myli Dumnicki miał nienajlepsze opinie użytkowników.
          Syriusz nie zgodzę się z Tobą w tej sprawie

Kolego polecam Dumnickiego goście nawet do starszych Hond podchodzą profesjonalnie i służą poradą robili mi rozrząd, pompę wspomagania w V oraz profesjonalnie podeszli do naprawy silnika w IX. W Dumnickim też jest dobra atmosfera i kontakt z klientem i następną H też bym tam kupił więc mogę go polecić
          Last edited by Dawid86; 04-07-2014, 19:52.

Comment

Joe jest zadowolony z Autokopexu jako serwisu.
            Nie narzekam ale po gwarancji może sprawdzę Dumnickiego bo Dawid "na wiatr" nie polecał by.
            No i Autokopex ma mechanika roku Hondy na 2014 jak by co.

Comment

Jutro muszę gdzieś podjechać. Myślę, że z takim sprawdzeniem dadzą radę w każdym aso.
              Last edited by mareckiabc; 04-07-2014, 23:59.

Comment

W końcu coś te ASO musi reprezentować. Wybierz najbliżej i najtaniej w takim razie.

Comment

Zamieszczone przez Dawid86 Zobacz posta
                  Syriusz nie zgodzę się z Tobą w tej sprawie
                  Ależ ja z racji wieku mogę mieć nienajlepszą pamięć?
                  https://www.civicforum.pl/showthread...light=Dumnicki, ale pamiętałem opinie niekoniecznie pozytywne. Nie oceniałem serwisu tylko pisałem jakie opinie mi się kojarzą.
                  Pzdr.

Comment

Ależ ja z racji wieku mogę mieć nienajlepszą pamięć?
                    https://www.civicforum.pl/showthread...light=Dumnicki, ale pamiętałem opinie niekoniecznie pozytywne. Nie oceniałem serwisu tylko pisałem jakie opinie mi się kojarzą.
                    Pzdr.
                    Syriusz no to źle Ciebie zrozumiałem sorry To nie zgodzę się z tymi co tak pisali

Comment

Working...
                    X