Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Blacharz Lakiernik

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Blacharz Lakiernik

Panowie z łodzi i okolic znacie jakiegoś lakiernika wartego polecenia ??? Pisać Pozdrawiam
    Last edited by Crisek; 25-12-2008, 11:27.
    sigpic

poszukalem i cos znalazlem,musze sam sie tam wybrac,
    Łódź ul. Dubois 95
    Tel. 683 72 99

Comment

Blacharz Lakiernik

Panowie z Łodzi i niedalekich okolic Szukam zaufanego i konkretnego miejsca gdzie bede mogł zrobic blacharke i potem to polakierowac....Pozdro
      sigpic

Comment

juz wklejalem kiedys ,pamietasz....
        Zamieszczone przez samuraj Zobacz posta
        poszukalem i cos znalazlem,musze sam sie tam wybrac,
        Łódź ul. Dubois 95
        Tel. 683 72 99

Comment

bylem tam nie za bardzo...widziało mi się zostawiac tam autko..
          sigpic

Comment

dlaczego,pare osob robilo tam samochody i byli zadowoleni,kiedys byl jeszcze na olechowskiej chyba 86 lakiernik blacharz dobry ale teraz to nie wiem czy sie cos nie zmienilo

Comment

[Łódź] Sprawdzony i niedrogi lakiernik/blacharz

Witam

nie doszukałem się nigdzie aby ktoś potwierdził iż taki i taki zakłak jest dobry w tym co robi, pada wzmianka o lakierniku na Dubois [https://www.civicforum.pl/sklepy-war...nik-lodz.html] ale brak informacji czy się nadaje, tak więc czy zna ktoś SPRAWDZONEGO lakiernika w Łodzi ?, googlając kilka osób poleca p. Tokarskiego na Milionowej ale chciałbym zaczerpnąć Waszej wiedzy i doświadczeń.

p.s. generalnie chodzi o odświeżenie lakieru w szczególności wszystkie nadkola + rdza w narożniku drzwi

Pozdrawiam
              Adam

Comment

Ja znam jednego ale nie w Łodzi tylko w Zgierzu. Robiłem u Niego 2 razy auto po stłuczkach (na szczęście nie z mojej winy) i jestem zadowolony. Co do cen to najlepiej samemu zadzwonić i dowiedzieć się jakie koszta. Jak coś to masz namiary:
                Blacharstwo i lakiernictwo samochodowe
                Firma ADANET
                Adam Tomczak
                ul. Przyrodnicza 25 Zgierz
                tel. 0 501 648 100
                Last edited by Sebulerbin; 09-05-2009, 09:48.

Comment

dzięki , podjade w tygodniu, daleko z górnej nie mam, czekam na dalsze propozycje

Comment

Mam kilka namiarow na lakiernikow,warsztaty polecane przez znajomych,pierwszy z listy sprawdze dzis osobiscie:

1-Wiesław Tokarski Milionowa 121

2-Rabien AB ul. Przyrodnicza 11
                    3-Autocolor ,róg Wileńskiej i Maratońskiej

Comment

Ta milionowa to jest na samym zakręcie przed wjazdem do Cerfura Faktycznie super blacharstwo - lakiernictwo jak dla mnie

W Łodzi ja polecam tylko Wojmar ul. Bruzdowa (wszystko tak robie i lada moment moje auto tam stanie na delikatne poprawki) oraz Pysklaka ul. Jana Pawła (zaraz za BP po prawej stronie jadąc z Mickiewicza w JP w stronę Pabianickiej)

Zarówno w jednym jak i w drugim przypadku tanio nie będzie to odrazu mówie. Robią dobrze i się za to cenią.
                      Mój Paździerz D14+

sigpic

Comment

Fakt spychu ma racje Wojmar tani nie jest ale za to dobry,pytałem o reperaturki tylnie z dwóch stron :wyciecie ,wstawienie i pomalowanie 1300 zł + moja blacha,samo lakierowanie 350 element (lakiery wodne)
                        Byłem na Milionowej ,pytałem o malowanie taka sama cena,ale wydaje mi sie ze lakiernik był na bani takze dziekujemy i dajemy sobie luz

Comment

czyli wydasz 1500zł za wstawienie reperaturek i pomalowanie 2 elementów?? o jezu chore ceny!!

Comment

A za ile chciałbyś to zrobić dobrze ?

Za 500zł ?

Przeciez to jest wbrew pozorą dużo roboty, rozebranie srodka, wyciecie tego co trzeba wyciac, wspawanie reperaturek, odpowiednie zabezpieczenie spawów, żeby nic się z nimi nie działo, pomalowanie obu elementów plus wycieniowanie chociazby na drzwiach zeby sie nie roznil kolor, odpowiednie zapezpieczenie spawów od wewnatrz auta, zabezpieczenie przed korozja od strony koła plus poskladanie wszystkiego.
                            Last edited by spychu; 01-01-2010, 21:14.
                            Mój Paździerz D14+

sigpic

Comment

Wiesz takie rzeczy ja robię sobie sam starszy tylko pryska ale nie wiedziałem ze sie to tak ceni wstawienie reperaturek

Comment

Working...
                              X