Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Blacharz Lakiernik

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

W dobrych zakładach blacharsko - lakierniczych tak się właśnie ceni.

Mozna zrobić równie dobrze u Heńka w stodole za 600zł + reperaturki.
    Mój Paździerz D14+

sigpic

Comment

pytałem na wólczanskie przy pabianickiej ,z malowaniem akrylowa około 1000 zł

Comment

witam niedawno byłem na milionowej i muszę powiedzieć , że się trochę rozczarowałem . Nie dość że gościu robi łaskę to jeszcze za zrobienie maski ( w moim przypadku delikatne pęknięcie ) + zrobienie zderzaka z malowaniem zażyczył sobie 3000 zł. !!!!!!!!!!!!!!!! Kompletna porażka jak szukacie lakiernika omijajcie ten adres .
        A może ktoś wie gdzie można naprawić zderzak jest trochę popękany . Słyszałem że są metody które umożliwiają naprawę tego typu usterki .
        Last edited by Gość; 31-01-2010, 15:19.

Comment

Witam
          Przyłączę sie do tematu , bo tez mam do robienia "rdze" tylko że na wszystkich nadkolach . Jest podobno sprawdzony i dobry lakiernik na lisciastej przy sczecinskiej. bylem tam wycenil mi na 1800 zl za wszystko 4 nadkola zderzak i cos tam jeszcze .
          Ale mam inne pytanie .
          Co sadzicie o zaminnikach błotnikow przednich . Bo tak sobie pomślałem że mogłbym sam wstawić sobie i tylko dać do polakierowania . na allegro są takie zamienniki https://www.allegro.pl/item951500531...akosc_wwa.html
          ale jakos tak tanio , bo nawet patrząc na uzywany to kosztuje kolo 150 zl , no tyle ze orginalny pewnie. Może to jakis szajs co wytrzyma 1 zime
          Z drugiej strony to blacharz tez pewnie by kupil jakiś zamiennik .
          Czy wogle się opłaca taki zabieg robić ? Bo zakładam że za samo zdjęcie załozenie błotników z przody to blacharz sobie troche policzy , a tak to zawsze pare zł w kieszeni

pozdrawiam

Comment

w przyszlym tygodniu jade do tych 2-ch warsztatow zobaczymy co z tego wyjdzie,jeden i drugi ma dobra opinie
            1-Centkowski ul.Dachowa 30
            2-Troszynski ul.Rojna 73a
            zaraz jak sie dowiem co i jak wrzucam na forum

Comment

Witam ja chciałbym polecić chłopaków z Kilińskiego 119 . W ostatnim czasie malowali mi prawie całe auto bez dachu . Oprócz blacharki tj. maska lekko pęknięta , zderzak + pogięta blacha pod maską do której przykręcana od góry lampa pomalowali mi również wszystkie listwy zewnętrzne ,progi, dokładki przód tył z przymocowaniem do zderzaków . Ja jestem zadowolony . Podaje numery : 515 299 891 , 511 540 294

Comment

Witam ponownie,

Właśnie wczoraj zostawiłem auto u Pana ze Zgierza - Przyrodnicza 25.
                Wydaje się bardzo konkretny, wycenił naprawę stosunkowo nie drogo.
                Po odebraniu auta zdam relację.

Ciekawostka - pytałem o polerowanie całego auta (papierem wodnym) to koszt 300 PLN

Pozdrawiam,
                Suruw

Comment

No no tak jak mowilem. Ja zadowolony bylem z roboty u Niego. Mam nadzieję że Twoje potrzeby tez zaspokoi...:P Ja do Niego za niedlugo tez sie muszę pojawić z Megi

Comment

Odebrałem wczoraj auto z Przyrodniczej 25.
                    Jestem bardzo zadowolony, za robociznę zapłaciłem 1.900 PLN a do zrobienia było :
                    - wspawanie prawego przedniego słupka
                    - wstawienie nowych drzwi (lakierowanie)
                    - wstawienie nowego błotnika (lakierowanie)
                    - próg (lakierowanie)
                    - lusterko (lakierowanie)
                    - spasowanie tylnych drzwi
                    - spasowanie maski
                    - montaż uszczelek drzwi, poszycia, boczków

Chyba nawet zaryzykuje stwierdzenie, że pomalował lepiej jak w ASO Mercedesa w Kielcach

Comment

ktos byl na tej przyrodniczej ostatnio ? czy moze polecacie kogos innego?

Comment

podłączam się, na przyrodniczej ktoś ostatnio robił ? nadal fachowo zrobione ? mam do wycięcia i wspawania kawałek podłogi. Trzeba się umawiać telefonicznie czy można podjechać w tzw. ciemno ?
                        i pytanie które tutaj nie padło, lakiernik ma kabinę do lakierowania ? czy robi to w zwykłej dziupli że tak się wyrażę

Miałem jechać do Pysklaka ale on ma otwartę tylko do 17 a w soboty wogóle, więc w żaden sposób bez wzięcia wolnego w pracy nie podjadę do niego, a po to by wycenił to trochę chore brać wolne.
                        Last edited by markow71; 05-06-2016, 08:39.

Comment

Zamieszczone przez masza22 Zobacz posta
                          ktos byl na tej przyrodniczej ostatnio ? czy moze polecacie kogos innego?
                          Byłem na Przyrodniczej, rozmawiałem.
                          Mam do wymiany błotnik prawy, bo mi purchle wychodzą (poprzedni właściciel kupił z niefachowo wymienionym ale nie robił więc na mnie to spadło - szukam teraz prawego do VII 3D przed liftem). Sądziłem, że da się to jeszcze zrobić ale tam mi to odradzili - tylko wymiana z ew. przelakierowaniem pod kolor.

Rozmowa krótka, konkretna. Wrażenie dobre.
                          Samochodów do roboty tam stoi od groma więc z terminami może być nieciekawie.

Comment

Do którego z tych warsztatów mógłbym się zgłosić z malowaniem i montażem tylnego spoilera? Na pewno będzie potrzeba go trochę przeszlifować i dopasować no i nie chciałbym żeby odpadł

Comment

Odgrzebuję temat.
                              Od siebie polecam:
                              Sławomir Milczarek
                              Słoneczna 21
                              97-225 Ujazd

Malował i montował u mnie: lotkę Mugen, dokładkę Mugen, sopryskiwacze lamp z całą instalacja elektryczną i zbiorniczkiem wraz z nowa pompką, malował przedni błotnik cały, usuwał wgniotki z drzwi i tylnego błotnika wraz z lakierowaniem oraz robił polerkę lakieru. Efekt jak widać po zdjęciach u mnie w temacie super. Uczciwy, solidny i miły. Ceny zależne od roboty.

Comment

A można jakis kontakt? Nr tel, cokolwiek?
                                Nie macie kogoś do polecenia z okolic Łowicza/Skierniewic?

Comment

Working...
                                X