Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Poznań] Dobry Lakiernik Poznań/okolice ??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• [Poznań] Dobry Lakiernik Poznań/okolice ??

POMOCY!!! szukam dobrego i uczciwego Lakiernika w Poznaniu oraz bliższych okolic poznania zna ktoś moze dziekuje z góry za zainteresowanie pozdrowienia

janikowo, dokladnego adresu nie znam ale najpopularniejszy chyba biorą calkiem sporo od elementu ale przykladaja sie najlepiej.

Comment

Polecam, lakiernika na ul. Inflancka ...wjazd od strony jez. Malta.....oddawałem do niego autka służbowe jak i swój prywatny.... nie jest najtaniej ale wykonanie jest naprawde przyzwoite...

Comment

czesc marioo80, chcialbym umowic z toba na spotkanie i przejechac moja honde bo moja honda dziwne jedzie, nie wiem jak mam tlumaczyc, jestem z Poznania dzielnica Łazarz a ty skad jestes? pozdrawiam

lto was mieszka w Poznaniu i chcialbym poznac i pogadac w sprawie hondy? pozdrawiam
        Last edited by Tomo1; 06-11-2009, 17:28.

Comment

Odnośnie lakiernika na Inflanckiej:
          Ja tego lakiernika odradzam. Prostą robotę spaprał a nie jestem wielce wybredny. Do zrobienia był błotnik, który należało zdjąć ze względu na plastikowe haltery pod spodem, które były połamane. Nie zrobił tego i nie wymienił halterów. Błotnik ma teraz odrobinę inny profil. Uszczelkę reflektora pomalował mi (frajer nawet dobrze nie zabezpieczył), nie mówiąc o lekko zmatowionym reflektorze!!! Odbierałem samochód w całkowitych ciemnościach i upiekło mu się. Dobrze, że chociaż poprawnie dobrał kolor.
          Last edited by wtkm; 05-04-2011, 18:45. Powód: dopisek, odnośnie lakiernika

Comment

A wie ktoś gdzie w Poznaniu można zmienić kolor felg? i jaki byłby mniej więcej koszt tego zabiegu? felga alu 17''/7,5''.
            Pozdrawiam

Comment

Working...
            X