Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Mechanik - Poznań Grunwald - Dębiec

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Mechanik - Poznań Grunwald - Dębiec

Szukam za w miarę normalne pieniądze mechanika z Poznania. Najlepiej z rejonu Dębca - Grunwaldu - Górczyna.
    Możecie kogoś polecić ??

Ja tez z tego rewiru i chyba polecialbym do checkera pod poznaniem bo tu jakos nie mam zaufania, a co chcesz robic ?

Comment

Podstawowe rzeczy, z którymi trzeba się trochę pomęczyć: wymiana dużych cukierków, amorów, sprężyn

Comment

Ew T4R w Przeźmierowie

Comment

Zamieszczone przez LordMesek Zobacz posta
          Ew T4R w Przeźmierowie
          Warto do nich dawać auto , nawet z takimi pierdołami?

Comment

Ja polecam też Checkera w Kubalinie. Fachura od Hond Dojazd co prawda ciężki, ale da się przejechać

Comment

Zamieszczone przez mixturant Zobacz posta
              Ja polecam też Checkera w Kubalinie. Fachura od Hond Dojazd co prawda ciężki, ale da się przejechać
              Można prosic jakis tel do niego na prywatna wiadomość

Comment

Hej,
                a ktoś może odwiedzał ten warsztat:
                LINK DO MAPY GOOGLA

Zamierzam się tam wybrać, ale widzę że mało ma opinii. Na stronie dobry mechanik inaczej ten warsztat się nazywa, znalazłem po adresie - Plewiska, Południowa 50:
                DOBRY MECHANIK LINK

Comment

Masz adres do chłopaków z Przeźmierowa
                  Serwis samochodowy i tuning wyścigowy

Folwarczna 31
                  Przeźmierowo

Comment

A coś więcej odnośnie tych mechaniorów z Przeźmierowa (jakie ceny, obsługa, możliwości, itp.)? Nie chce robić żadnego tuningu tylko zwykły serwis + ewentualnie podpytać się o jakieś pierdoły.

Comment

To polecam Checkera. Facet wie o tych samochodach dużo i ma dobre ceny. Byłem i sprawdziłem

Comment

Ja do checkera nie bylem wstanie sie dodzwonic,ostatecznie amory i komplet gum z tyl zmienilem u znajomego kolegi ale o checkerze tez czytalem duzo poztuwnych opini.

Comment

W Przeźmierowie tez normalnie naprawiają i serwisują samochody

Comment

Hej. Temat wraca - czy ktoś ma jakieś zdanie na temat tego warsztatu? Chciałbym tam wymienić olej do cvt. Chodzi o Auto serwis Honda Południowa 50 Plewiska
                            Last edited by 4dhonda; 25-01-2024, 15:39.

Comment

Zamieszczone przez 4dhonda Zobacz posta
                              Hej. Temat wraca - czy ktoś ma jakieś zdanie na temat tego warsztatu? Chciałbym tam wymienić olej do cvt. Chodzi o Auto serwis Honda Południowa 50 Plewiska
                              Nie polecam. Amatorzy, nie mieli czasu, albo im się nie chciało. Czujnik ABS zamontowali mi na klej na ciepło, z poliuretanami sobie nie poradzili. Czasowo też się nie wywiązali.

Comment

Working...
                              X