Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Regulacja zaworów 4ee2 Poznań i okolice

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Regulacja zaworów 4ee2 Poznań i okolice

Witam. Potrzebuję warsztatu lub mechanika magika który sprawdzi i wyreguluje mi luz zaworowy w Civic VII 2003r silnik 1.7 cdti. Nie wiem kiedy było to robione a dla świętego spokoju wolę to zrobić. Jeśli ktoś mial robiona regulacje poza ASO to proszę o napisanie gdzie to było oraz o koszty. Może ktoś się też orientuje ile kosztuje regeneracja głowicy albo samo regulowanie zaworów u takich osób co regenerują głowice bo takie rzeczy też one robią więc taka opcje też rozważam. Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Siemka dzwoń do Michała "Checkera" 605570205 miejscowość Kubalin 3 koło Rogalinka. Nie wiem jak w dieslu, ale w Pb regulacja zaworów to koszt około 70 zł Pozdro

HTC Desire 820

Comment

Też polecam Checkera w Kubalinie.
      Polecam też jechać przez Rogalinek i odbijać w lewo, niż jechać inaczej. Raz próbowałem skracać drogę przez Babki i nie wyszło z tego nic dobrego :P

Comment

Polecam Chekera. Byłem i jestem zadowolony - gość tylko hanki serwisuje, jest niedrogi. Minusem jest lokalizacja, bo żaden autobus tam nie jeździ i gdy trzeba zostawić auto na dłużej to trzeba jechać na 2 samochody.

Jest jeszcze FontGarage w Swarzędzu. Stosunkowo niedrodzy (głównie naprawiają Hondy) i dobry dojazd nawet komunikacją miejską.

I ostatni w sumie od niedawna w poznaniu serwis Euromaster przy Rumuńskiej (obok stadionu). Ceny nie zabijają porządna robota i dość szybko. Oferują przegląd auta za darmo, a za dodatkową złotówkę sprawdzają zbieżność, a za kolejną zetkę sprawdzają klimatyzacje. Za regulację luzów w VI generacji płaciłem 60zł, a uszczelkę pokrywy miałem swoją - nową.
        Było Honda Civic VII EU8 D16V1
        Jest Seat Leon Cupra R310

Comment

Byłem dzisiaj na przeglądzie mojej Hanki u Chekera w Kubalinie. Praktycznie od samego początku widać, że panowie wiedzą co robić. Wszystko omówione i pokazane co trzeba wymienić. Wiem jedno, że wrócę tam za rok.

Comment

Working...
          X