Witam. Potrzebuję warsztatu lub mechanika magika który sprawdzi i wyreguluje mi luz zaworowy w Civic VII 2003r silnik 1.7 cdti. Nie wiem kiedy było to robione a dla świętego spokoju wolę to zrobić. Jeśli ktoś mial robiona regulacje poza ASO to proszę o napisanie gdzie to było oraz o koszty. Może ktoś się też orientuje ile kosztuje regeneracja głowicy albo samo regulowanie zaworów u takich osób co regenerują głowice bo takie rzeczy też one robią więc taka opcje też rozważam. Pozdrawiam i proszę o pomoc.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Regulacja zaworów 4ee2 Poznań i okolice
Collapse
X
-
Polecam Chekera. Byłem i jestem zadowolony - gość tylko hanki serwisuje, jest niedrogi. Minusem jest lokalizacja, bo żaden autobus tam nie jeździ i gdy trzeba zostawić auto na dłużej to trzeba jechać na 2 samochody.
Jest jeszcze FontGarage w Swarzędzu. Stosunkowo niedrodzy (głównie naprawiają Hondy) i dobry dojazd nawet komunikacją miejską.
I ostatni w sumie od niedawna w poznaniu serwis Euromaster przy Rumuńskiej (obok stadionu). Ceny nie zabijają porządna robota i dość szybko. Oferują przegląd auta za darmo, a za dodatkową złotówkę sprawdzają zbieżność, a za kolejną zetkę sprawdzają klimatyzacje. Za regulację luzów w VI generacji płaciłem 60zł, a uszczelkę pokrywy miałem swoją - nową.
Comment
Comment