Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wszystkie Nowe części do aut każdej marki również HONDA. Ceny hurtowe !!! Tanio !!!

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wszystkie Nowe części do aut każdej marki również HONDA. Ceny hurtowe !!! Tanio !!!

Proszę nie usuwać tego tematu, ponieważ odorek jest zaprzyjaźnionym sprzedawcą i chciał mieć otwarty temat, w którym można zadawać pytania.

Mogę zaoferować swoją pomocną dłoń i pomóc w zakupie części nawet poniżej cen z allegro czy firm xxx . Firmy Sachs, ATE, Lamforder Febi, Moog, Ruville, TRW, Lucas, Bosch, SKF, Ocap i każdej jednej.

Posiadam również w asortymencie części do motocykli jak i również do aut ciężarowych.

W tym temacie na bieżąco będę odpowiadał na pytania. jak najbardziej wysyłka części wchodzi w rachubę po całkowitych kosztach poczty polskiej.
    A więc Panowie pytanko i odpowiedz.
    Życzę udanej współpracy

P.S. Proszę o podawanie dokładnych danych auta: rok,silnik, ile koni,jaka karoseria. Bez tych danych będą niepotrzebne posty typu ile koni czy jaka karoseria. Proszę również dopisywać jaka skrzynia biegów bo niekiedy również ma wpływ na dobranie części.
    Najlepiej jak kontakt będzie na GG czy Meila [email protected] gdyż to przeglądam 24H

Kontakt GG: 6895446
    Kontakt tel: 605 086 480
    E-mail: [email protected]

pozdrawiam radek - odorek vkp
    Last edited by przemo_wb; 30-06-2010, 16:07.

Interesuje mnie cena dedykowanego dolotu wraz ze stożkiem do prelude bb9 f20a4 masz coś może?

Comment

chcesz short czy CAI w nadkole

Comment

ile cai w nadkole do ek3??
        piasty przod jakies dobre japonskie...

Comment

Proszę jak w poście pierwszym określić silnik,ilość koni,który rok i karoseria

Comment

1.5 16V (84kw - 114koni) d15z6 96r 3D nadwozie ek3 z abs

Comment

Zamieszczone przez odorek vkp Zobacz posta
              chcesz short czy CAI w nadkole
              Hmmm to teraz mnie zagiąłeś Jak możesz zapodaj oba a ja ogarnę który będzie lepszy. Co do stożka to nie interesuje mnie jakiś no-name.

Comment

To jak z tym dolotem? W sumie to bardziej odpowiadałby mi normalny short, jakoś nie chce mi się bawić w chowanie filtra w nadkolu.

Comment

Working...
                X