Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dobry blacharz/lakiernik w Gdańsku

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dobry blacharz/lakiernik w Gdańsku

Witam Po zimie wyszło mi strasznie dużo rdzy, szczególnie na nadkolach tylnich, ale też przy zamkach po obu stronach...Znacie może jakiegoś dobrego lakiernika w Trójmieście(najlepiej w Gdańsku)? I wiecie ile to orientacyjnie może kosztować? Nigdy nie potrzebowałem pomocy blacharza/lakiernika, więc nie mam pojęcia...

Ja znam Janisz, ale on jest z Pruszcza. Ale ogólnie fachowo robią chłopaki swoją robotę, także ja wolę się wybrać tam niż gdzieś bliżej, gdzie nie wiem co i jak.

Comment

Witam.

jeśli chodzi o lakiernika i blacharza moge serdecznie i zupelnie odpowiedzialnie moge polecic Mariusza tel 502 526 111. Robilem u niego kilka razy i wszystko lepiej niz lepiej. Polecalem kolegom z pracy i tez byli zadowoleni.

Lokalizacja - Gdansk przy obwodnicy niedaleko Auchan - sorki ale ja tam jezdze na pamiec i adresu nie pamietam

Pozdrawiam

Mopsik

Comment

Ja polecam CLS Walder /www.cls-walder.pl/. Z tym, że nie działają w samym Gdańsku. Mają siedzibę w Chwaszczynie , to kawałek, ale warto skorzystać z ich usług. Działają szybko i profesjonalnie!

Comment

Working...
        X