Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Trójmiejskie serwisy.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Trójmiejskie serwisy.

Sie ma ,
    Z kilka dni odbieram civica X generacji i mam pytanie odnośnie serwisów w Gdyni tudzież Gdańsku. Który polecacie chodzi mi o obsługę kilenta, cene usług?

Wątek przeniosłem do odpowiedniego działu. W dziale powitania tylko się witamy.
    Last edited by Elwizardos; 05-04-2019, 14:29. Powód: Nie ten dział.

Zamieszczone przez beck77 Zobacz posta
    Sie ma ,
    Z kilka dni odbieram civica X generacji i mam pytanie odnośnie serwisów w Gdyni tudzież Gdańsku. Który polecacie chodzi mi o obsługę kilenta, cene usług?
    To jest w tej chwili jedna firma. Gdyni nie polecam, ceny wysokie- 220 zł netto roboczogodzina, obsługa dramatyczna w większości przypadków i Panie nic nie wiedzące na salonie rozmawiające przy klientach o paznokciach i włosach... Natomiast z Gdańskiem mam dobre doświadczenia jeszcze za czasu VIII gena i mam nadzieję, że tak pozostanie.

P.S Gdańsk się przeniesie na szadołki na lato 2019 więc będzie wszystko nowe i pewnie lepsza obsługa w celu wyrobienia sobie opinii

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Comment

Moje zdanie jest dokładnie odwrotne. W Gdańsku to po prostu jakaś tragedia i dramat plus zerowa chęć pomocy. Gdyńskie ASO lepsze, mozna liczyć na rabat. Zobaczymyco bedzie po przenosinach gdańskiego salonu.
      Jest jeszcze dawne ASO w Gdyni, które też ma nizłą opinię
      www.4kolkaszczescia.pl

Comment

Pewnie zależy na kogo się trafi jak zawsze. Ja akurat 4 wizyty w Gdańsku wspominam bardzo dobrze, dobry kontakt z mechanikami + możliwość wejścia na serwis itp.
        A 2 wizyty w Gdyni należą do tych o których wolałbym nie pamiętać aczkolwiek rozmawiając z ludźmi z otoczenia opinie na temat jednych i drugich są mniej więcej 50/50.

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Comment

No nic trzeba będzie dokonać pierwszego wyboru a później to już obsługa dokona reszty. jak będzie ok to wrócę.Jeszce pytanie odnośnie kosztów podsatwowego serwisu olej i filt?

Comment

Dziś otrzymałem z ASO z Gdańska wycenę zmiany opon na letnie wraz ze zmianą klocków przód i tył (klocki moje!) za jedyne 560 zł! To jest sama robocizna PO RABATACH, a jestem z nimi od ponad 4 lat.

W Gdyni ASO za to samo krzyczeli 480, choć nigdy nic tam nie robiłem!

W Azja Serwis z Sopotu ten sam zakres prac za 320 zł.

Gdańsk upadł na głowę, widocznie mają za dużo klientów.

Samochód: Honda Civic Tourer na 17" alufelgach.

Zdecyduję się na Azja Serwis, tylko nie wiem jak traktują ludzi z ulicy - warto się z nimi wiązać?

Comment

Zamieszczone przez Ratpaw Zobacz posta
              Zdecyduję się na Azja Serwis, tylko nie wiem jak traktują ludzi z ulicy - warto się z nimi wiązać?
              Poczytaj o wymienia klocków w IX, na co zwrócić uwagę itp.. i pilnuj roboty! To potraktują Ciebie dobrze, a jak zajedziesz, powiesz - wymieńcie mi klocki i sobie pójdziesz, to potraktują Cię jak wszystkich nie interesujących się swoim autem... czyli, raz ciach i po robocie
              Moja łódka Civic..
              Mój "klekocik" Ceed..
              New... "Japończyk" e:Hev 2.0
              Coś na temat olejów..

Comment

To jeszcze jakieś babole można popełnić przy zmianie klocków? Jeśli chodzi Ci o czyszczenie prowadnic czy jak to się zwie, to wiem o tym. Muszę pogadać z kierownikiem z Gdańskiego ASO, żeby mnie potraktowali jak klienta, który chce do nich wracać, bo jak sobie przypomnę te wszystkie Januszowe warsztaty, w których trzymałem moje poprzednie samochody... I jeszcze ten pieprzony wirus, połowę ludzi wygnał do domów, zaraz warsztaty pozamykają.... ehhhhhh.

Comment

Cześć!
                  Potrzebuję zlecić oględziny auta z ogłoszenia w Gdańsku.
                  Sprawdzony niezależny warsztat, albo wolny strzelec.
                  Jakiś pomysł do kogo uderzyć?
                  ASO na Jabłoniowej na przyszły tydzień może mnie wcisnąć a FF Garage zarobiony po uszy.

Z góry dzięki za podpowiedź.

Comment

Working...
                  X