Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Warsztat ANRO - Gdańsk Brzeźno

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Warsztat ANRO - Gdańsk Brzeźno

Witam!

Osobom z Trójmiasta polecam warsztat ANRO w Gdańsku Brzeźnie. Kilka razy oddawałem tam swoje auto (blacharka, lakier, mechanika) i zawsze byłem zadowolony. Ceny może nie najniższe, ale jakość naprawdę wysoka.
    Last edited by syriuszteam; 01-02-2014, 20:21.

Zamieszczone przez arczi86 Zobacz posta
    Witam!

Osobom z Trójmiasta polecam warsztat ANRO w Gdańsku Brzeźnie. Kilka razy oddawałem tam swoje auto (blacharka, lakier, mechanika) i zawsze byłem zadowolony. Ceny może nie najniższe, ale jakość naprawdę wysoka.

Więcej informacji na stronie: www.anro.info
    ja anro nie polecam robilem tam auto i po pol roku wyszla rdza i trzeba bylo reklamowac poprawili ale ponownie sie pojawiło kiepski warsztat nie polecam
    polecalbym predzej na limbowej nie pamietam sie sie nazywaja

Comment

Zamieszczone przez klebcio Zobacz posta
      ja anro nie polecam robilem tam auto i po pol roku wyszla rdza i trzeba bylo reklamowac poprawili ale ponownie sie pojawiło kiepski warsztat nie polecam
      polecalbym predzej na limbowej nie pamietam sie sie nazywaja
      ooo to dziwne... bo ja moją starą Hondę robiłem u nich (standardowo tylne błotniki - ruda zaatakowała) i byłem mega zadowolony,
      powiedzieli że może za 2 lata coś wyjść, bo wewnętrzna blacha była zżarta (proponowali, żeby wszystko wymienić), ale więcej kasy nie chciałem inwestować w to auto no i ku mojemu zdziwieniu wytrzymał ten błotnik dłużej niż mówili

z tego co widzę KLEBCIO masz Civica z 2008 roku gdzie rdza Ci wylazła?
      A jak znów się coś pojawiło to jedź do nich i pogadaj, oni są w porządku i da się z nimi dogadać.
      ja z jakości anro jestem mega zadowolony (robiłem już chyba z 3 auta u nich), więc się troszkę dziwie ...

pozdro

Comment

Zamieszczone przez arczi86 Zobacz posta
        ooo to dziwne... bo ja moją starą Hondę robiłem u nich (standardowo tylne błotniki - ruda zaatakowała) i byłem mega zadowolony,
        powiedzieli że może za 2 lata coś wyjść, bo wewnętrzna blacha była zżarta (proponowali, żeby wszystko wymienić), ale więcej kasy nie chciałem inwestować w to auto no i ku mojemu zdziwieniu wytrzymał ten błotnik dłużej niż mówili

z tego co widzę KLEBCIO masz Civica z 2008 roku gdzie rdza Ci wylazła?
        A jak znów się coś pojawiło to jedź do nich i pogadaj, oni są w porządku i da się z nimi dogadać.
        ja z jakości anro jestem mega zadowolony (robiłem już chyba z 3 auta u nich), więc się troszkę dziwie ...

pozdro
        akurat nie rozbiłem w tym zakładzie hondy lecz suzuki swift niestesty po 3 miesiacach wyskoczyła rdza i bąble była reklamacja po ponownej naprawie po sezonie zimowym to samo spartolili i tyle nie polecam to jest moje zdanie. Może z Twojej naprawy jesteś zadowolony ja w żadnym wypadku

Comment

Working...
        X