Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ASO / warsztat / fachowiec / coś dla Hondy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ASO / warsztat / fachowiec / coś dla Hondy

Czy w Podlaskiem to już bociany zawracają?! - żadnych wpisów... żadnych Hond...?
    Wybieram się do Suwałk - czy w okolicach nie ma fachowego warsztatu / sklepu dobrze zaopatrzonego?
    Jeśli kto jest z "PL bieguna północnego" niech napisze ewentualnie kogo by polecił i z jakiej dziedziny w oklicy na 100% !?

Odwiedziłem Suwałki po 11 latach. Zmiany to głównie to takie że nie ma żadnego Japońskiego Salonu - szkoda. Skoda, Opel, Peugeot, Fiat.
    Last edited by rambo7; 08-07-2010, 10:32. Powód: kontynuacja tematu
    Kierownik Działu Diesla

Zapraszam do firmy PAT-MECH W Suwałkach Ul. Sportowa 14A
    -Instalacje gazowe montaż oraz serwis
    -Diagnostyka komputerowa wszystkich aut Japońskich (wyposażonych w ECU i jakiekolwiek złącze diagnostyczne) zwłaszcza HONDY
    -Wymiana płynów i olei
    -Wymiana i naprawa układów hamulcowych i zawieszenia
    -W HONDACH z silnikami benzynowymi wszystkie możliwe naprawy

Tel. 530-666-603

Zamieszczone przez rambo7 Zobacz posta

Odwiedziłem Suwałki po 11 latach. Zmiany to głównie to takie że nie ma żadnego Japońskiego Salonu - szkoda. Skoda, Opel, Peugeot, Fiat.
    Jal to nie ma??????????
    A salon Mitsubischi i Suzuki to co nie japońskie?? A za pare lat otworze salon HONDY a co mi tam zależy
    Last edited by rambo7; 15-03-2012, 07:43. Powód: EDIT (po sobie łączymy)

Comment

noooo, ja wpisu dokonałem 04-06-2010, jestem przekonany że wtedy jeszcze nie było .
      w każdym razie dzięki MaNiAc za wpis, jak coś będzie się otwierać nowego uzupełniaj wpisy .
      (znam dobrze okolicę Suwałk, Żylin, Bakałarzewa, Filipowa)
      Last edited by rambo7; 15-03-2012, 20:40.
      Kierownik Działu Diesla

Comment

Mitsunbischi to już sporo lat temu powstał ja 5 lat temu w nim pracowałem. A Suzuki od zeszłego roku obok KIA i Mitsu otworzyli

Comment

witam, temat upadł ale może ktoś zna dobrego fachowca, który poradzi sobie z błędem CE w Hondzie VII, diesel 1.7 w woj.podlaskim?

Comment

Working...
          X