Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z "gazem"

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Problem z "gazem"

Witam mam pytanie do mieszkanców Białegostoku.
    Otóż czy ktoś mógłby polecic jakis dobry warsztat - gazownie.
    Od jakiegos czasu mam problemy z odpalaniem na gazie. Byłem juz u jednego goscia ale troche sie pojezdzi i zaraz znowu to samo , nie przałancza sie z benzyny na gaz.
    Przy okazji ktos by równiez polecił warsztat gdzie mógłbym dmuchawe zrobic dziala tylko na czworce pewnie problem z cewka druciki popekały oraz nie działa SRS komputer pewnie skasował cos i jest bląd na czerwono.
    Cos moze w pobliżu Zielonych Wzgórz.

Z góry dzieki pozdrawiam
    Last edited by poverejay; 04-07-2011, 11:31.

spróbuj podjechać do Nova Auto: https://nova-auto.pl/samochody-osobowe - wprawdzie mieszczą się pod Białymstokiem ale warto do nich podjechać. Miałem w swojej instalacji podobny problem do Twojego i mi pomogli.

Comment

No to w okolicy Zielonych, to ja jeżdżę na ulicę Wietnamska 15, w Starosielcach do AUTO MARIUSZ MARIUSZ PIOTROWSKI. Na razie źle mi tam nie zrobili.
      A z gazem to nie wiem, jak miałem Accorda to byłem i na Kopernika przy stacji BP, ale nie ustawili, byłem tam za Autobusami przy składowej i też lipa, bo komputer nie mógł zczytać, zajechałem też do Kleosina firma chyba Alex czy jakoś tak i niby tam mi zrobili i przez jakiś czas to chodziło, ale później się znowu zespół i w sumie nie wiem co o tej firmie sądzić.

Comment

Working...
      X