Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

przeglad

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• przeglad

Orientujecie sie moze gdzie w Rzeszowie moga mi zrobic przeglad przy 120.000 CIVIC VII bo zapewne w ASO bedzie to kosztowalo,a jak wiadomo kazdy chce zaoszczedzic...??
    Oraz gdzie moge kupic orginalne czesci zamienne do Hondy.....Jest moze w Rzeszowie jakis sklep gdzie bedzie taniej niz na Krakowskiej w ASO
    Last edited by rafaldziubek1991; 28-12-2009, 21:36. Powód: kolejne pytanie

Przegląd można zrobić wszędzie a części to np. u RALFA forumowicza lub w Wieliczce - nowe lub używki.

Comment

Zamieszczone przez siby Zobacz posta
      Przegląd można zrobić wszędzie a części to np. u RALFA forumowicza lub w Wieliczce - nowe lub używki.
      tylko ze z rzeszowa do wieliczki jest 150km okolo wiec nie wiem po co to proponujesz. Na kazdej stacji diagnostycznej Ci przeglad zrobia bez problemu a w rzeszowie zapewne jest ich kilka jak nie kilkanascie. Co do czesci mozna poszukac na allegro a mozna tez znalezc dobra i tania hurtownie , jak bedzie trzeba moge pomoc z czesciami bo mam 60% znizke w pewnej hurtowni

Comment

Posiadam Civic 1,7 ctdi i szukam serwisu w okolicach Rzeszowa gdzie mogę zrobić przegląd przy 135 tys. km według tabeli przeglądów
        Preferuje żeby przegląd zrobił serwis, który się zna na tych silnikach niż serwis w stylu "każda stacja diagnostyczna".

Czy możecie coś polecić?
        Civic 1,7 ctdi, 2003 r.

Comment

Working...
        X