Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

cieknacy problem

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• cieknacy problem

Chlopaki, szukam info gdzie moge dobrze zrobic wymiane uszczelniacza, nie znam szczegołów bo sie na tym nie znam, ale to dolewanie oleju mnie juz irytuje. Sigma car z rzeszowa ponoc robi dobrze ale tez drogo, dlatego poszukuje alternatywy.

chodzi o uszczelniacz wałka rozrządu?
    Śmierć jeździ szybko.... Więc trzeba być szybszym od niej....

Comment

a moze wału korbowego, jesli tak to od strony skrzyni czy rozrządu? a z resztą czy to czy tamto to nie sa trudne rzeczy

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
      Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

Chlopaki nie wiem, saczy sie raczej gdzies z przodu, znajomy, ktory juz nie robi jako mechanik twierdzi zebym dal sobie z tym spokoj, i po prostu dolewal, ale ja tego tak nie chce zostawic, mieszkam na takiej wiosce ze jedynie Rzeszow jest opcja.

Comment

daj jakąs dobrą fote to ci powiem co to jest, jesli nawet potrzeba to wiecej fot wrzuc albo linka do nich

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
          Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

www.bjautoserwis.pl przyjedź jeśli możesz zaglądnę co to może byc. Pozdrawiam.

Comment

Mialem spora przerwe, powracam, ze zdjeciem.

Saczy sie z lewej strony jak wskazuje strzalka, nie mam innego zdjecia.

W tym miesiacu che sie umowic na wymiane i to pewnie w ASO.

Apropo Damian0550 - jestes pod tel. podanym na stronce BJ?
              Last edited by Koliber44; 09-06-2011, 13:29.

Comment

607-217-804

Comment

Working...
                X